Δέσποινα Βανδή – Ντέμη Νικολαΐδης: Οι αντιδράσεις στο twitter, μετά από την ανακοίνωση του χωρισμού τους

Μέσα από μια λιτή και σύντομη ανακοίνωση, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης αποκάλυψαν ότι παίρνουν διαζύγιο μετά από 18 χρόνια γάμου. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, θέτοντας, βέβαια, απόλυτη προτεραιότητά του τα δύο παιδιά του, Μελίνα και Γιώργο.

“Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.
Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης”, ανέφερε χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.

 

Διάβασε ακόμα: Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης: Η γνωριμία, ο μεγάλος έρωτας και το διαζύγιο

 

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα το πρωί της Πέμπτης, ξαφνιάζοντας τους πάντες. Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης είχαν επιλέξει από την αρχή της σχέσης τους να κρατούν χαμηλούς τόνους και έτσι κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. 

Το συγκεκριμένο θέμα δεν θα γινόταν να να μην σχολιαστεί από τους χρήστες του Twitter, καθώς η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Άλλοι σοκαρισμένοι, άλλοι έκπληκτοι, άλλοι στενοχωρημένοι τοποθετήθηκαν δημόσια για τον χωρισμό – βόμβα. Το hashtag “Δέσποινα Βανδή” βρίσκεται για πολλές ώρες στα trends.

 

Διάβασε ακόμα: Δέσποινα Βανδή: Η τελευταία κοινή εμφάνιση με τον Ντέμη Νικολαΐδη τον Μάρτιο του 2020

 

Το TLIFE σου συγκέντρωσε τα καλύτερα tweets.

 

Read More

And More