Δέσποινα Βανδή: Οι χαλαρές στιγμές στο σπίτι και τα νόστιμα φαγητά που φτιάχνει! [pics,vid]

Η Δέσποινα Βανδή στηρίζει και εκείνη με τη σειρά της την καμπάνια του Υπουργείου Υγείας «Μένουμε Σπίτι» και δεν κάνει περιττές εξόδους. Τα γυρίσματα του Just The 2 Of Us, όπου είναι κριτής, αναβλήθηκαν μέχρι νεωτέρας και έτσι η αγαπημένη τραγουδίστρια μένει στο σπίτι της, μαζί με τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη και τα δυο παιδιά τους, τον Γιώργο και την Μελίνα.

Η Δέσποινα Βανδή περνάει τον χρόνο της είτε κάνοντας γυμναστική, είτε μαγειρεύοντας είτε περνώντας ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά της. Η γνωστή τραγουδίστρια δεν χάνει τις pilates της – πάντα μέσα στο σπίτι της – ενώ την υπόλοιπη μέρα διαβάζει τα αγαπημένα της βιβλία αλλά και βοηθάει τα παιδιά της στα μαθήματά τους. Η ίδια, μέσα από τα social media, μας δείχνει πως περνά τα βράδια της, χαλαρώνοντας με ένα καλό βιβλίο και παρέα τον τετράποδο φίλο της!

Μάλιστα, η Δέσποινα αναρωτήθηκε τι μπορεί να κάνει τώρα που μένει όλη μέρα σπίτι της! Μια από τις ιδέες που σκέφτηκε είναι να μοιραστεί τις συνταγές της με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Το βράδυ της Δευτέρας, η Δέσποινα μπήκε στην κουζίνα και το Instagram… “μοσχομύρισε” τυρόπιτα! “Πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτήν τη σχέση μου με την κουζίνα! Αλλιώς με βλέπω σε 15 μέρες να αλλάζω νούμερο! Προσπάθησα να φτιάξω μια τυρόπιτα που δοκίμασα σε ένα χωριο που έφαγα, έξω από τα Καλαβρυτα! Κάτι δε μοιράστηκε μαζί μου η γλυκιά μαγείρισσα της ταβέρνας! Η μαγειρική δεν είναι τριγωνομετρία! Ειναι πιο κατανοητή! Το αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο! Πήλιοι φίλοι μου, θα ξανά προσπαθήσω!” έγραψε η Δέσποινα Βανδή στα social media, δείχνοντας μας την λαχταριστή πίτα που ετοίμασε μόνη της!

Το μήνυμα της τραγουδίστριας για τον κορονοϊό

Read More

And More