Δέσποινα Βανδή: Ποζάρει σε πολυτελές σκάφος και δηλώνει πως θέλει να γεράσει

Λίγο πριν την περιοδεία του Mamma Mia, η Δέσποινα Βανδή φωτογραφίζεται σε sexy τουαλέτες και μαγιό σε πολυτελές σκάφος και μιλάει για όλα στο περιοδικό Down Town. Για τα 25 χρόνια πορείας, για τα δύο παιδιά της, τα 15 χρόνια γάμου με τον Ντέμη Νικολαΐδη αλλά και την καθημερινότητά της.

“Το να μεγαλώνεις, δεν είναι κακό. Είναι θέμα οπτικής, ανθρώπου, διάθεσης που έχεις απέναντι στη ζωή. Είναι από το πώς θα ξυπνήσω. Είναι μέρες που ξυπνάω και λέω “Παναγιά  μου, πώς είμαι έτσι” και άλλες μέρες που νιώθω ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη Γη. Θέλω να γεράσω, γιατί σημαίβνει ότι θα έχω ζήσει μια γεμάτη ζωή”, δηλώνει.

“Θέλω να δω τα παιδιά μου να φτιάχνουν τις ζωές τους, να μεγαλώνουν. Τώρα, αν αυτό συνεπάγεται και αλλαγές μεταβολισμού, ρυτίδες, χαλάρωση στο δέρμα, αυτά είναι συνέπειες που με απασχολούν. Αλλά θέλω να είμαι καλά, να έχω χρόνο και να μεγαλώνω”, συμπληρώνει.

Για τα 15 χρόνια γάμου

“Μικροδιαφωνίες μπορεί να έχουμε, τσακωμοί δεν υπάρχουν. Μπορεί βα είναι παράδοξο, αλλά δεν έχουμε διαπληκτιστεί, δεν έχουμε μαλώσει ποτέ σοβαρά. Δεν έχουμε βριστεί, όπως μπορεί να έχω κάνει με κάποιον φίλο μου. Δεν έχουμε ξεπεράσει τα όρια. Επίσης, κάτι που έμαθα με τα χρόνια είναι όταν υπάρχει διαφωνία και ενόχληση για κάτι, να μη μιλάω εκείνη τη στιγμή. Αφήνω να περάσει ο θυμός, γιατί είναι πολύ κακός σύμβουλος.”

Για τις αποτυχίες της

“Είμαι χαρούμενη που έχω κάνει αποτυχίες. Είμαι ευγνώμων, για να μην πω χαρούμενη, γιατί είναι κάπως οξύμωρο. Αυτό είναι το πιο σωστό συναίσθημα. Ευγνωμοσύνη. Αυτά με ξεβόλεψαν και με ταρακούνησαν, και με έκαναν να επαναπροσδιορίσω τον εαυτό μου. Δεν θα πήγαινα να ένα βήμα παραπέρα, όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά στα πάντα. Σε ωριμάζει με έναν τρόπο μια αποτυχία. Καλείσαι με έναν τρόπο να βγεις από τον γνωστό δρόμο, από εκεί που είχες βολευτεί και σου δίνει τόλμη να δοκιμάσεις νέα πράγματα. Σε καλεί να αλλάξεις.”

Έχουμε την αίσθηση ότι η δημόσια εικόνα σου άλλαξε και όταν αρνήθηκες τελικά να συνεργαστείς με τον Νότη Σφακιανάκη. Πολλοί σε παραδέχτηκαν τότε.

Ήταν μια πηγαία αντίδραση αυτό. Όλο αυτό που συνέβη δεν το περίμενα ούτε εγώ. Μού έστελναν άπειρα μηνύματα.
Είχες δεχτεί και απειλές;

Μέχρι και σήμερα λαμβάνω μηνύματα από οπαδούς του Νότη, που με βρίζουν και τον εκθειάζουν. Προφανώς, είναι οπαδοί μια άλλης φιλοσοφίας, που είναι πιο κοντά στον Νότη. Όχι όμως ακραία πράγματα.

Για την εκπομπή που θέλει να κάνει

“Είναι μια ιδέα και έχει να κάνει με την Ελλάδα, με ταξίδια, με τον πολιτισμό και με την κουζίνα της Ελλάδας. Όλο αυτό μέσα από μια ματιά πολύ γήινη και καθημερινή… Το ταξίδι είναι η αφορμή για να γνωρίσουμε πράγματα. Τόσα χρόνια στις διακοπές μοου άρεσε να ανακαλύπτω τόπους. Θυμάμαι παλιά στη Μήλο, όταν έκανα το video clip, όλοι με ρωτούσαν ποιο είναι αυτό το μέρος. Δεν ήξεραν τη Μήλο. Μέσα από τις εικόνες που δείξαμε με τον Κώστα Καπετανίδη, άρχισαν να μικλούν για αυτή. Κάπως έτσι θα είναι η εκπομπή. Και θέκω επαφή με τους ανθρώπους του κάθε τόπου, δηλαδή οι πρωταγωνιστές θα είναι ο τόπος και οι άνθρωποι. Εγώ απλώς θα είμαι εκεί και θα συμμετέχω στην ιστορία τους. θες να το πεις απλοϊκά ταξιδιωτική; Δεν είναι ακριβώς αυτό που του ταιριάζει. Είναι η Ελλάδα μέσα από τα δικά μου μάτια.”

Συζητάς για την παρουσίαση του X Factor;

Ναι, δεν έχει κλείσει τίποτα ακόμα. Είμαστε σε συζητήσεις με το Epsilon, θα δούμε.

Τον χειμώνα με τον Αντώνη Ρέμο θα επιστρέψεις στα μεγάλα shows;

Έχουμε σκοπό να κάνουμε ωραία πράγματα. θα στήσουμε ένα ωραίο θέαμα με τον Απόλλωνα Παπαθεοχάρη και τους συνεργάτες του. Το Αθηνών Αρένα είναι μια τεράστια σκηνή. ¨Εχεις τη δυνατότητα να κάνεις διάφορα πράγματα.

Read More

And More