Δέσποινα Βανδή: Στην παραλία με την κόρη της Μελίνα! [pics]

Μετά από ένα δύσκολο χειμώνα, πολλές υποχρεώσεις, αλλά και ιδιαίτερες συνθήκες λόγω κορονοϊού, η Δέσποινα Βανδή απολαμβάνει επιτέλους το φετινό καλοκαίρι παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η γνωστή τραγουδίστρια, που φέτος απολαύσαμε και σε ρόλο κριτή στο J2US βρίσκεται σε διακοπές με τα αγαπημένα της πρόσωπα και είναι στα καλύτερά της.

Το φετινό καλοκαίρι της Δέσποινας περιλαμβάνει πολύ διάβασμα, κολύμπι, βουτιές και βόλτες στην παραλία, αλλά και χαλάρωση πλάι στο κύμα με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Έτσι,μ έγινε και αυτές τις μέρες, και η Δέσποινα Βανδή δεν σταματά τις βόλτες και τις βουτιές με την  κόρη της Μελίνα. Μαμά και κόρη βρέθηκαν μαζί στην  παραλία και ανέβασαν φωτογραφία, με την Δέσποινα να μην σταματά να δέχεται μηνύματα αγάπης.

Η ίδια πάντως, απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα και δεν σταματά να κλέβει τις εντυπώσεις με τις τέλειες αναλογίες της! Βλέπεις η ισορροπημένη διατροφή και η γυμναστική ήταν ανέκαθεν σύμμαχος της Δέσποινας Βανδή που διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα στην ελληνική showbiz.

Και οι διακοπές τους μόλις ξεκίνησαν!

Read More

And More