Δέσποινα Βανδή: Συνεχίζει τις διακοπές της μετά τη βάφτιση του γιου της στην Κρήτη!

Τον μονάκριβο γιο της βάφτισε το περασμένο Σάββατο, στην Ελούντα, η Δέσποινα Βανδή και συνεχίζει τις διακοπές με όλη την οικογένεια. Μπορεί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και οι εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο “ΘΕΑ” να την κρατούσαν μακριά από την ξεκούραση, φαίνεται όμως πως η τραγουδίστρια μπορεί πλέον να απολαύσει τις διακοπές της.

Το μεγαλύτερο μέρος τους φυσικά το πέρασε σε έναν προορισμό που επισκέπτεται σταθερά τα τελευταία χρόνια και δεν είναι άλλος από τα Χανιά.

Η ίδια το απέδειξε ανεβάζοντας μία χαρακτηριστική φωτογραφία με την κόρη της Μελίνα, 10 χρόνια πριν στην ίδια παραλία που απολαμβάνει και σήμερα το μπάνιο της. Στη συνέχεια ανέβασε και μία από τις φετινές της διακοπές.


Ακόμα ένα καλοκαίρι όμως φροντίζει να συνδυάζει τη διασκέδαση με τη δουλειά και γι’αυτό συνεχίζει να κάνει επιλεγμένα live σε όλη την Ελλάδα. Αφήνοντας για λίγο την Κρήτη βρέθηεκ στην όμορφη Λήμνο.


Την ίδια ώρα, δεν ξεχνά να μας δείχνει τα υπέροχα κομμάτια από τη συλλογή ρούχων και αξεσουάρ που υπογράφει με μοντέλο την ίδια.

Read More

And More