Δέσποινα Βανδή: Τα παιχνίδια στο σπίτι με τον Ντέμη Νικολαΐδη και τα άκρως λαχταριστά πιάτα που ετοιμάζει! [pics,vid]

Η Δέσποινα Βανδή στηρίζει από την αρχή εμπράκτως την καμπάνια του Υπουργείου Υγείας “Μένουμε Σπίτι”! Η αγαπημένη τραγουδίστρια, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κρατά ζωντανή την επαφή με τους θαυμαστές της και καθημερινά μοιράζεται μαζί μας όλα όσα κάνει στην… καραντίνα της! Από συνταγές, μέχρι ασκήσεις γυμναστικής αλλά και προτάσεις με τα αγαπημένα της βιβλία! Η Δέσποινα Βανδή, αυτή την περίοδο είχε κλείσει να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του Just the 2 Of Us, ωστόσο το show τραγουδιού του Open Tv σταμάτησε τα γυρίσματα του, αμέσως μετά την πρεμιέρα, στα πλαίσια προστασίας κατά του κορονοϊού.

Το βράδυ της Δευτέρας, η Δέσποινα πέρασε άκρως διασκεδαστικά με τον σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη! Η γνωστή τραγουδίστρια και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής διοργάνωσαν βραδιά παιχνιδιού και οι δυο τους καταπιάστηκαν με το… Scrabble! Μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα να βγουν για ένα ρομαντικό ραντεβού, ωστόσο το ζευγάρι ξέρει να περνάει καλά και στο σπίτι!

Η Δέσποινα Βανδή, ως γνωστό, είναι λάτρης και της μαγειρικής! Η δημοφιλής τραγουδίστρια λατρεύει να φτιάχνει λαχταριστά πιάτα για εκείνη και την οικογένειά της, ενώ προσπαθεί να ετοιμάζει και υγιεινά γεύματα! Ένα από τα φαγητά που μοιράστηκε μαζί μας ήταν και μια σούπα με λαχανικά: “Αυτές τις μέρες ειδικότερα δώστε σημασία στο τι τρώτε! Η καλή τροφή είναι το σωστό καύσιμο που χρειάζεται το σώμα μας και δυναμώνει συνάμα το ανοσοποιητικό μας! Δύσκολα αυτές τις μέρες να αντισταθείς στα τσιμπολογηματα! Εμένα γιατί πάντα με πιάνει τρέλα μετά τις 22:00; Δεν ξέρω! Οπότε τις ώρες που έχουμε «σώας τας φρένας» και…τας νεύρας φτιάξτε μια ωραία σούπα με λαχανικά με βάση το kale ή ο,τιδήποτε άλλο θρεπτικό όπως το μπρόκολο! Σέλινο κρεμμύδι καρότο ή βάση για οποιαδήποτε σούπα και μετά ο,τι άλλο έχετε στο ψυγείο σας! Εγώ στη συγκεκριμένη έχω προσθέσει πατάτα και αρκετό kale! Φτιάξτε σούπες για το βράδυ! Πειραματιστείτε! Τόσο χρόνο έχουμε ελεύθερο άλλωστε! Θα νιώσετε ωραία”, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δέσποινα Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή μας έδωσε και την καλύτερη συνταγή για ντόνατς για τα παιδάκια μας… αλλά και για εμάς!

https://www.instagram.com/p/B-HlZu1p6sJ/

Τα παιχνίδια με τον σκύλο της στον κήπο του σπιτιού της

Read More

And More