Δέσποινα Βανδή: Το καλοκαιρινό διάλειμμα στην Κρήτη και οι υπέροχες στιγμές στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη

Μπορεί το φετινό καλοκαίρι να είναι γεμάτο επαγγελματικές υποχρεώσεις και συναυλίες για τη Δέσποινα Βανδή, ωστόσο η ίδια καταφέρνει να ξεκλέψει λίγο χρόνο για διακοπές.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, κάτι που της είχε λείψει πολύ και παράλληλα απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη.

Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε ολιγοήμερες διακοπές στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο, με αφορμή την παράσταση «Αντιγόνη» που πρωταγωνιστεί ο καταξιωμένος ηθοποιός.

Η Δέσποινα Βανδή είναι ερωτευμένη με την Κρήτη, ενώ την ίδια αγάπη μοιράζεται και με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος μάλιστα έχει όνειρο να μείνει μια μέρα μόνιμα εκεί.

«Η Κρήτη χρόνια τώρα, έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου! Την λατρεύω! Το Ρέθυμνο το «ανακάλυψα» σχετικά πρόσφατα όταν έκανα τα γυρίσματα του my Greece και πραγματικά είναι ένας προορισμός που θα σε εντυπωσιάσει και θα θες να ξαναπάς!» σχολίασε η τραγουδίστρια στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τις διακοπές της.

Μάλιστα, στο Ρέθυμνο βρισκόταν και ο γνωστός δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης με τον οποίο η Δέσποινα Βανδή πέρασε μια υπέροχη μέρα στην παραλία!

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης μετά τις διακοπές τους στην Κρήτη θα συνεχίσουν σε άλλον καλοκαιρινό προορισμό, ζώντας τον δικό τους επίγειο «παράδεισο». Άλλωστε πλέον και οι δυο τους αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα και ζουν την κάθε στιγμή στο έπακρο, απολαμβάνοντας τον έρωτά τους!

Read More

And More