Δέσποινα Βανδή: Το μεγάλο «ευχαριστώ» στη συναυλία «Όλοι μαζί μπορούμε»!

Κούκλα και εντυπωσιακή στα λευκά η Δέσποινα Βανδή ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε αγαπημένες δημιουργίες τιμώντας τον Χρήστο Νικολόπουλο στη μεγάλη συναυλία που δόθηκε χθες βράδυ στο Καλλιμάρμαρο, αποδεικνύοντας πως «Όλοι μαζί μπορούμε».

Ιδιαίτερα συγκινημένη η αγαπημένα τραγουδίστρια, βρέθηκε στη μεγάλη συναυλία και τράβηξε πάνω της τα φωτογραφικά φλας. Εκεί μάλιστα συνάντησε αγαπημένους φίλους και συνεργάτες και αποχαιρέτησε και εκείνη μαζί με τους ταλαντούχους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη συναυλία, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή (δες video).

Μετά το τέλος της συναυλία μάλιστα, είπε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους όσους βρέθηκαν κοντά της στη συναυλία.

«Σας ευχαριστούμε παρά πολύ που γεμίσατε σήμερα το βράδυ το Καλλιμάρμαρο συμβάλλοντας όλοι μαζί στο μεγάλο σκοπό του Όλοι Μαζί Μπορούμε! Τιμή μου και χαρά μου που συμμετείχα κι εγώ στη μεγάλη αυτή συναυλία που έγινε προς τιμήν του μεγάλου μας συνθέτη Χρήστου Νικολοπούλου που μας έχει χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια, σπουδαία και μοναδικά τραγούδια και μας βοηθάει να εκφράσουμε μέσα από τις υπέροχες μουσικές συνθέσεις του τα συναισθήματα μας!», έγραψε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

Γιώργος Καπουτζίδης και Δέσποινα Βανδή!

 

Read More

And More