Δέσποινα Βανδή: Το ταξίδι της συνεχίζεται! Από την Τήνο… στην Μύκονο [pics]

Ένα υπέροχο Παρασκευο-Σαββατοκύριακο πέρασε η Δέσποινα Βανδή, μακριά από την πρωτεύουσα! Η αγαπημένη τραγουδίστρια ύστερα από ένα καθόλου ξεκούραστο και αρκετά απαιτητικό καλοκαίρι που έζησε – πρωταγωνιστούσε στη θεατρική παράσταση “Το Δικό μας Σινεμά” – συνεχίζει κανονικά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η Δέσποινα κάνει πράγματα που αγαπάει και παρά τη κούραση της απολαμβάνει στο έπακρο την δουλειά της. Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα βρίσκεται στο τιμόνι του X-Factor, έχοντας κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ την Παρασκευή ξεκίνησε γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του “My Greece”.

Η Δέσποινα Βανδή πρόκειται ξανά να ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και να μας δείξει μοναδικά μέρη της χώρας μας μέσα από τα μάτια της.Ένα ταξίδι που αναδεικνύει την ομορφιά της πατρίδας μας, τους ανθρώπους, την ιστορία, την παράδοση, αλλά και τις γεύσεις της. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν από την Τήνο, ενώ συνεχίστηκαν στην κοσμοπολίτικη Μύκονο!

“Φυσικά και θα ερχόμασταν κι εδώ! Όσο ακόμα είναι ανθισμένες οι βουκαμβίλιες!” έγραψε η Δέσποινα Βανδή στη πρώτη φωτογραφία από το Νησί των Ανέμων που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μαζί με τον σεφ της εκπομπής Βαγγέλη Δρίσκα απόλαυσαν ένα λαχταριστό και αρκετά gourmet πιάτο, το οποίο μοιράστηκε στα Stories της και μας έτρεχαν τα σάλια!

Η Δέσποινα Βανδή είναι έτοιμη για μια γεμάτη σεζόν!

Read More

And More