Δέσποινα Βανδή: Το τρυφερό μήνυμα για την μητρότητα, με αφορμή τα γενέθλια του γιου της! [pics]

Η Δέσποινα Βανδή είναι πολλά πράγματα, ταλαντούχα τραγουδίστρια, μια άκρως σέξι γυναίκα, κριτής και πρόσφατα δοκίμασε τις δυνάμεις της στην υποκριτική, αλλά πάνω από όλα είναι μητέρα! Αυτός είναι και ο κυρίαρχος ρόλος της. Η Ελληνίδα σταρ έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την Μελίνα και τον Γιώργο, με τον σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη και αυτά αποτελού πια την βασική προτεραιότητά της.
Η Δέσποινα, παρά τις πολλές επαγγελματικές της υποχρεώσεις πάντα βρίσκει χρόνο για τα δύο παιδιά της και είναι κοντά τους, σε κάθε τους στιγμή. Μάλιστα, ο μικρός της πρίγκιπας, είχε τα γενέθλιά του, την Δευτέρα, καθώς έκλεισε τα 10 του χρόνια. Η τραγουδίστρια ξύπνησε νωρίς νωρίς και έφτιαξε τα αγαπημένα του ντόνατς για πρωινό, ενώ στη συνέχεια γιόρτασε με τον Γιώργο, καλώντας τους καλύτερους του φίλους.
Η αγαπημένη σταρ ανέβασε και ένα τρυφερό μήνυμα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Σαν σήμερα πριν 10 χρόνια έζησα μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου! Κράτησα το γιο μου στην αγκαλιά μου! Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου για τις γυναίκες που το επιθυμούν να το ζήσουν κι αυτές! Δεν υπάρχει το μεγαλείο της μητρότητας και δε συγκρίνεται με όλα τα καλά του κόσμου…”

Δες τις φωτογραφίες:

Σα σήμερα πριν 10 χρονια έζησα μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου!Κρατησα το γιο μου στην αγκαλιά μου! Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου για τις γυναίκες που το επιθυμούν να το ζήσουν κι αυτές!Δεν υπάρχει το μεγαλείο της μητρότητας και δε συγκρίνεται με όλα τα καλά του κόσμου…❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Breakfast for my prince! #birthday #breakfast #donuts #family #happiness #endlesslove

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Λιώνω!Ο ορισμός της ευτυχίας! #family #summer #greece #despinavandicollection #friends

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Read More

And More