Δέσποινα Βανδή – Βασιλης Μπισμπίκης: Είναι αχώριστοι – Ταξίδεψαν μαζί και στη Θεσσαλονίκη

Ερωτευμένοι και αχώριστοι είναι τους τελευταίους μήνες η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η τραγουδίστρια που αυτή την περίοδο πραγματοποιεί καλοκαιρινές εμφανίσεις στην Αθήνα και όχι μόνο, φροντίζει να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο γίνεται με τα δυο της παιδιά αλλά και με τον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη.

Πριν από λίγες ημέρες η ίδια είχε βρεθεί στην Χαλκίδα, για χάρη του αγαπημένου της, ώστε να τον παρακολουθήσει από κοντά στην παράσταση Αντιγόνη. 

Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για το ζευγάρι, καθώς η δημοφιλής ερμηνεύτρια το βράδυ της Τετάρτης 20/7 πραγματοποίησε τη συναυλία της στη Θεσσαλονίκη ενώ ο γνωστός ηθοποιός βρισκόταν στην Καβάλα, για την περιοδεία της παράστασης που πρωταγωνιστεί «Αντιγόνη».

Το πρωί της Πέμπτης 21/7 λοιπόν, ο Βασίλης Μπισμπίκης ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και με αφορμή την αποψινή παράσταση στην συμπρωτεύουσα, συναντήθηκε και με την αγαπημένη του, η οποία βρισκόταν ήδη εκεί.

Λίγες ώρες πριν την παράσταση, το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης για φαγητό και την αποκάλυψη έκαναν οι δυο τους, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την ίδια τοποθεσία.

Read More

And More