Δέσποινα Βανδή: Η νέα της ανάρτηση στο Instagram δίνει… τροφή για σκέψη και πρέπει να το διαβάσεις!

H Δέσποινα Βανδή είναι αρκετά ενεργή στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους θαυμαστές της φωτογραφίες από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Ενόψει Χριστουγέννων, η αγαπημένη τραγουδίστρια περνάει όμορφες στιγμές με την οικογένειά της και προσπαθεί να γεμίζει τις μπαταρίες της, παρόλο που αρκετές ώρες της μέρας βρίσκεται ακόμα και τώρα εκτός σπιτιού για επαγγελματικούς λόγους.

Το απόγευμα της Κυριακής, η Δέσποινα έκανε μια πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και διαφορετική από όσες μας είχε συνηθίσει μέχρι πρότινος. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα κείμενο –  τροφή για σκέψη, που αναφέρεται στις αξίες της ζωής και το οποίο προέτρεψε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους να το διαβάσουν.

«Σας παρακαλώ να το διαβάσετε! Ήδη τα τελευταία χρονιά μέσα από το Instagram μοιραζόμαστε στιγμές μας είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές.Θα θελα να μην προσπεράσετε αυτό το κείμενο επειδή δεν έχει να κάνει με τίποτα από τα προαναφερθέντα. Είναι μια ουσιαστική αλήθεια που δεν έχει να κάνει ούτε με ρετούς ούτε με φίλτρα! Σταθείτε πάνω σε αυτό που έγραψε ο Steve Jobs όταν βρισκόταν στο κρεββάτι του νοσοκομείου! Συμπληρώνει λέγοντας! “Υπάρχει διαφορά στο είσαι άνθρωπος από το να φέρεσαι ανθρώπινα. Σε αγαπάνε όταν γεννιέσαι.Θα σε αγαπάνε κι όταν πεθάνεις.Στο ενδιάμεσο πρέπει εσύ να τα καταφέρεις”», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Τα likes και τα σχόλια, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

Read More

And More