Δέθηκε… κόμπος κάνοντας yoga και εντυπωσίασε με την ευλυγισία της!

Η εντυπωσιακή κυρία της ελληνικής showbiz είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται καθημερινά στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Η ίδια διαθέτει έναν από τους πιο καλαίσθητους λογαριασμούς στην Ελλάδα, ενώ οι followers της αγγίζουν σχεδόν τις 220 χιλιάδες.

Την πρωτογνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχής της στοπρώτο κύκλο του Survivor στον ΣΚΑΪ, όπου ξεχώρισε για τις αγωνιστικές της ικανότητες, αλλά δυστυχώς αποχώρησε σύντομα, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού που είχε και την ταλαιπωρεί, όπως έχει εξομολογηθεί, μέχρι και σήμερα.

Ο λόγος για την Ειρήνη Κολιδά, η οποία δεν σταματά να… χαρίζει στους followers της στο Instagram μοναδικές φωτογραφίες, όπως αυτές που δημοσίευσε το πρωί της Τετάρτης. Η εντυπωσιακή personal trainer βρέθηκε στη Λίμνη της Βουλιαγμένης και πόζαρε στον φακό κάνοντας γιόγκα σε τρεις αρκετά δύσκολες στάσεις.

Μάλιστα, στις λεζάντες που τις συνόδευαν, η όμορφη Ειρήνη έδωσε τρεις συμβουλές στους followers της: “Λοιπόν…. σήμερα θα σας δώσω τρεις συμβουλές…. Όταν κάτι σε χαλάει… κοίταξε το με μια άλλη ματιά… με μια άλλη προοπτική ίσως έτσι καταλάβεις ότι απλά έφταιγε ο τρόπος που εσύ το κοίταζες… Διατήρησε την ψυχική σου ισορροπία… Όταν είσαι καλά μέσα σου αυτό φαίνεται… Να είσαι ευτυχισμένος με τα πιο απλά πράγματα…  Γίνε πιο “ελαστικός” αγάπα τους γύρω σου για αυτό που ακριβώς είναι…”.

Το σίγουρο είναι πώς η Ειρήνη Κολιδά εντυπωσίασε τους πάντες με την ελαστικότητα και την ευλυγισία της, ενώ έκοψε… ανάσες με το καλογυμνασμένο κορμί που διαθέτει. Τα καλλίγραμμα πόδια της, σε συνδυασμό με τους κοιλιακούς-φέτες που έχει “χτίσει”, την αναδεικνύουν -και όχι άδικα- σε μια από τις πιο ωραίες Ελληνίδες.

Read More

And More