Δεύτερη ”πρεμιέρα” για το Τσαντίρι!

O Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει απόψε στις 21:00 στον Alpha, για να στήσει με τα υλικά της σάτιρας το πρώτο Τσαντίρι της νέας χρονιάς. Δεν θα το στήσει όμως μόνος του. Θα τον βοηθήσει ένας παλιός του συνεργάτης, για την σχέση των οποίων πολλά είχαν ακουστεί. Ο Παύλος Χαϊκάλης απόψε θα ανέβει στη σκηνή του τσαντιριού παρέα με τον Λάκη.

Οι σχέσεις των δύο ηθοποιών μετά από χρόνια συνεργασίας στους “Δέκα Μικρούς Μήτσους” είχαν μπει στον “πάγο”. Αιτία; Η πρωτοβουλία του Παύλου Χαϊκάλη να πάρει μέρος σε διαφήμιση τηλεφωνίας υποδυόμενος την γριά “Μήτση” από την σατιρική εκπομπή του Λάκη που τότε προβάλλοταν από τη συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού. Το γεγονός αυτό εξόργησε τον Λαζόπουλο και απαγόρευσε από τον πρώην συνεργάτη του να χρησιμοποιεί τον εν λόγω χαρακτήρα στο διαφημιστικό.

Μετά από μεγάλο διάστημα σιωπής ήταν η σειρά του Παύλου να μιλήσει για τον Λαζόπουλο. “Όχι δεν μου αρέσει. Δεν τον βλέπω” είχε πει για το ”Τσαντίρι”, προσθέτοντας ότι “Είναι πολύ εύκολο να ζεις από το “ανόητο” των άλλων ανθρώπων. Κατά τη γνώμη μου, η σάτιρα έχει όρια. Αν υποθέσουμε ότι η κυρία Ντενίση δεν είναι καλή ηθοποιός, ποιος λέει στον Λάκη ότι είναι εκείνος ο καλύτερος;”

Εκτότε επικράτησε σιγή ασυρμάτου μέχρι που σύμφωνα με πληροφορίες ο Λάκης αποφάσισε να κάνει την πρώτη κίνηση. Επικοινώνησε με τον Παύλο Χαϊκάλη και του ζήτησε να είναι παρών στην επανέναρξη της εκπομπής του για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής περιόδου.

Η συνέχεια το βράδυ στις οθόνες μας.

Δες το τρέιλερ της εκπομπής:

Read More

And More