Δεύτερος γάμος για την Gwyneth Paltrow – Η ανακοίνωση του αρραβώνα της!

Είναι στα καλύτερά της και όχι άδικα. Η Gwyneth Paltrow φαίνεται πως είναι έτοιμη να ανέβει για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας και να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Brad Falchuk. Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και καιρό, ενώ ήδη έχουν αρραβωνιαστεί και σκέφτονται το γάμο τους.

Η είδηση για το μυστικό αρραβώνα του ζευγαριού έγινε γνωστή, μόλις λίγους μήνες πριν και τώρα η διάσημη ηθοποιός και ο σύντροφός της, το ανακοίνωσαν και επίσημα, ποζάροντας αγκαλιά, στο εξώφυλλο του περιοδικού GOOP -εκδότρια του οποίου είναι η Paltrow!

“Νιώθουμε απίστευτα τυχεροί που συναντηθήκαμε σε αυτή τη συγκυρία στη ζωή μας, όπου οι συνολικές μας επιτυχίες και αποτυχίες μπορούν να χρησιμεύσουν ως θεμέλια για μια υγιή και ευτυχισμένη σχέση”, ανέφεραν η χολιγουντιανή σταρ και ο τηλεοπτικός παραγωγός σε κοινή τους δήλωση.

https://www.instagram.com/p/BdsjF5NHDYX/?taken-by=gwynethpaltrow

Η 48χρονη χολιγουντιανή σταρ και ο 45χρονος παραγωγός του «Glee» γνωρίστηκαν το 2014, στα γυρίσματα του Glee, όπου η Gwyneth είχε κάνει μια guest εμφάνιση. Οι δυο τους κράτησαν κρυφή τη σχέση τους μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2015.

Σημειώνεται ότι αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος για την ηθοποιό, η οποία έχει δύο παιδιά, την 13χρονη Apple και τον 11χρονο Moses, από τον γάμο της με τον Chris Martin. Mάλιστα, ο πρώην έχει γνωριστεί με το νυν και όλοι μαζί διατηρούν άψογες σχέσεις.

View this post on Instagram

Sunday brunch #modernfamily

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Ο Falchuk ήταν παντρεμένος με την επίσης τηλεοπτική παραγωγό Suzanne Falchuk και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την Isabella και τον Brody.

Read More

And More