“Δια Ταύτα” VS “Κλεμμένα Ονειρα” : Η επιστροφή του Λάκη και των θρυλικών “Μήτσων” του έφερε τα πάνω-κάτω στους πίνακες τηλεθέασης;

Πως και πως περιμέναμε την τηλεοπτική επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου και της πολυσυζητημένης του σειράς ,”Δια Ταύτα”. Τελικά χθες το βράδυ ήταν επιτέλους η στιγμή της πρεμιέρας. Η ολοκαίνουργια, δικαστική, κωμική σειρά του Λάκη που κουβαλά αναμφισβήτητα έντονο το άρωμα των θρυλικών “Μήτσων” του, έκανε το ντεμπούτο της στους δέκτες μας.

Η “Χήρα Μήτση” και ο “Φευγουλέας” μετά από πολλά – πολλά χρόνια βγήκαν από την βιτρίνα, ξεσκονίστηκαν, φόρεσαν τα καλά τους και ανέλαβαν δράση, πλαισιωμένοι από εκλεκτούς ηθοποιούς όπως ήταν ο Γιάννης Μπέζος, η Μπέσυ Μάλφα, ο Κώστας Κόκλας και φυσικά εννοείται ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η Μαρία Γεωργιάδου!

Εχει ,.λοιπόν, αναμφισβήτητα ενδιαφέρον να δούμε, το κατά πόσο η πρεμιέρα του “Δια Ταύτα” κατάφερε να ανακατέψει την τηλεοπτική τράπουλα και να ταρακουνήσει τα “Κλεμμένα” τα οποία σχεδόν καθημερινά σαρώνουν στους πίνακες τηλεθέασης.

Ετσι, η πρεμιέρα του “Δια Ταύτα” στο σύνολό της έκανε 25,4%, ποσοστό ικανοποιητικό για τα δεδομένα του Alpha, αν και οι περισσότεροι πίστευαν πως η σειρά θα μπορούσε σαφέστατα να πάει πολύ πιο πάνω, την ώρα που τα “Κλεμμένα” άγγιζαν κατά μέσο όρο το 36,4%.

Στα νεανικά κοινά τώρα, το παιχνίδι παίχθηκε επί ίσοις όροις, μιας και τα δύο προγράμματα κυμάνθηκαν στο 27,0%, γεγονός που σημαίνει πως αν το “Δια Ταυτα” αναπτύξει την τηλεοπτική δυναμική εκείνη που όλοι περιμένουν, τότε μετά την απολαυστική “Μουρμούρα”, ακόμα ένα φετινό πρόγραμμα του καναλιού της Κάντζας θα παίζει κάθε εβδμάδα καθοριστικό ρόλο στο μοίρασμα της πίτας της τηλεθέασης.

Read More

And More