Διαδήλωση με… στρινγκ για τα πάρτι του Καβαλιέρε!

Διαδήλωση με… στρινγκ για τα πάρτι του Καβαλιέρε! | tlife.gr

Με συνθήματα όπως «Θα σου φτιάξουμε άγαλμα στο Αρκόρε και εμείς θα κάνουμε τα περιστέρια» χιλιάδες Ιταλοί βγήκαν στους δρόμους την Κυριακή με τα εσώρουχα στο… χέρι και διαμαρτυρήθηκαν για τα περιβόητα «μπούνγκα μπούνγκα» πάρτι του Berlusconi στη βίλα των οργίων!

Έτσι λοιπόν λίγο έξω από το ΜΙλάνο, στο χωριό Arcore, ομάδες διαδηλωτών μέσω των υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης από τον Μωβ Λαό Μιλάνου και άλλα κινήματα τα οποία δημιουργήθηκαν στη μεγάλη διαδήλωση «No Berlusconi Day» που έγινε το 2009, ζητούσαν να παραιτηθεί.

Όλο το κίνημα έγινε για τις περιπέτειες του Καβαλιέρε με την 17χρονη, που φυσικά ο ίδιος αρνείται αλλά κια για όλα τα υπόλοιπα πάρτι που έκανε και στα οποία ακούγεται πως κάνει sex με νεαρές γυναίκες.

Κάποιοι διαδηλωτές φορούσαν μάσκες με το πρόσωπό του και εσώρουχα στο κεφάλι ή μύτη γουρουνιού.

«Σίλβιο, είμαι σε αδυναμία καταβολής του ενοικίου μου. Μπορώ να έλθω στο επόμενο πάρτι σου;» έγραφε ένα από το πανό.

.
Στο προσκήνιο βέβαια υπάρχει και το θρίλερ των δημοσιευμάτων που υποστηρίζουν ότι υπάρχουν φωτογραφίες που απεικονίζουν γυμνό τον Berlusconi.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την εφημερίδα Il Fatto Cuotidiano υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες οι οποίες απεικονίζουν γυμνό τον πρωθυπουργό της Ιταλίας να απολαμβάνει τη συντροφιά νεαρών κοριτσιών.

Με τον τίτλο «Κανένας δεν πρέπει να δει τις φωτογραφίες του πρωθυπουργού» και με ένα σκίτσο το οποίο αναπαριστά τον Berlusconi σαν Ρωμαίο αυτοκράτορα να κρατά χαρτονομίσματα στο χέρι του, υποστηρίζει ότι οι εν λόγω φωτογραφίες προσφέρονται στην αγορά έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ και θυμίζουν εκείνες από τα πάρτι του Silvio στη βίλα του στη Σαρδηνία οι οποίες είχαν κάνει το γύρο του κόσμου.

Οι δικηγόροι του Καβαλιέρε κατέθεσαν προληπτικά μήνυση κατά αγνώστων και υποστηρίζουν ότι αν υπάρχουν αυτές οι φωτογραφίες θα είναι προϊόν φωτομοντάζ.

Μετά τη διαδήλωση υπήρχαν συγκρούσεις μεταξύ των κάποιων διαδηλωτών και της αστυνομίας.

READ more