Διαγωνισμός! Κέρδισε βιβλία από τις εκδόσεις Λιβάνη…

Ξέρουμε πόσο αγαπάς τα βιβλία. Ξέρουμε πόσο σου αρέσει να ταξιδεύεις στις σελίδες τους, να αφήνεσαι στις ιστορίες που έχουν να σου πούνε. Είναι φίλοι. Φίλοι καλοί που σου κρατούν συντροφιά παντού και καθημερινά.

Έτσι, το TLIFE σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο ΛΙΒΑΝΗ, έναν εκδοτικό οίκο που αποτελεί εγγύηση για ένα καλό βιβλίο, σου χαρίζει για άλλη μια φορά δύο βιβλία και μία ατζέντα.

1. Μάγειρας γίνεσαι, του Έκτορα Μποτρίνι

Το βιβλίο αυτό είναι ένα όμορφο εργαλείο για την καθημερινή μας κουζίνα, που θα κάνει το χαμόγελο να λάμπει στα πρόσωπά μας. Παρέκαμψα, όσο ήταν δυνατόν, οτιδήποτε θεώρησα περιττό να υπάρχει σε ένα βιβλίο μαγειρικής, όπως δυσεύρετα υλικά, μαγειρικές τεχνικές που απαιτούν πανάκριβο επαγγελματικό εξοπλισμό, περίπλοκες μεθόδους παρασκευής, γενικότητες και φλυαρίες περί της φιλολογίας της κουζίνας. Για μένα το ζητούμενο ήταν να διαλέξω μερικά από τα καθημερινά κι αγαπημένα μου πιάτα, να μιλήσω για τα υλικά τους και να εξηγήσω τις μεθόδους που χρειάζεται να γνωρίζεις για να τα παρασκευάσεις μόνος σου, στο σπίτι, χωρίς άγνωστες λέξεις και δυσνόητες τεχνικές. Στην κουζίνα όλα πρέπει να ακολουθούν την κοινή λογική και το πνεύμα της οικονομίας, που στις μέρες μας είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

2. Ζωή σαν λευκή νύχτα, από τη Σαββάκη Χριστίνα


«Φεύγει. Κι είμαι έτοιμη να φύγω κι εγώ. Για πάντα. Το όνειρο τελειώνει. Ο εφιάλτης ξαναρχίζει. Είμαι η Λευκή Θαλασσινού. Είμαι δεκαεπτά χρονών. Είμαι μόνη στην έναστρη νύχτα… Μόλις έχω κάνει έρωτα για πρώτη φορά στη ζωή μου. Με τον άντρα της ζωής μου. Με τον άντρα μιας άλλης».

«Η Λευκή ονειρευόταν. Η Μπλανς μόνο βιώνει. Η Λευκή έζησε και πέθανε για τον απόλυτο έρωτα. Η Μπλανς αναδύθηκε από τις στάχτες της Λευκής μόνο σαν σώμα, που ζει για να δοκιμάζει, για να συλλέγει εμπειρίες, για να γεύεται καθετί καινούριο και ακραίο…»

Ακραίο που ενσαρκώνουν άντρες φλερτάροντας μαζί της μα και με την καταστροφή. Ακραίο που ενσαρκώνει η ίδια προσπαθώντας να βρει τις ισορροπίες της. Όμως, γίνεται μέλλον χωρίς παρελθόν;

Από τη Θάσο στο Παρίσι κι από τη γαλλική επαρχία πίσω στη Θάσο, σε μια πορεία που σημαδεύεται στο ξεκίνημα και στην ολοκλήρωσή της από έναν ερωτικό χορό, παρακολουθούμε την πολυκύμαντη ζωή της Λευκής.

Η αναγέννηση μιας γυναίκας, οι πληγές του έρωτα, η καινούρια αρχή.

3. Ατζέντα 2014, Να μοιράζεσαι, Κοέλο Πάουλο

“Τι είναι όμως η γνώση;” 
”Δεν είναι η απόλυτη αλήθεια για τη ζωή και το θάνατο, αλλά αυτό που μας βοηθά να ζήσουμε και να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της καθημερινότητας. Δεν είναι η ευρυμάθεια που προσφέρουν τα βιβλία, η οποία χρησιμεύει για να τροφοδοτεί ατέρμονες συζητήσεις για όσα συνέβησαν ή θα συμβούν, αλλά η σοφία που υπάρχει στην καρδιά των καλοπροαίρετων ανδρών και γυναικών”.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα και μπες στην κλήρωση. Στις 4 Ιανουαρίου θα ανακοινωθεί η τυχερή νικήτρια.

Κάνε “κλικ” εδώ για να δεις το χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα του TLIFE

Read More

And More