Διαγωνισμός TLIFE – Art Bazaar: Δες ποια είναι η τυχερή που κέρδισε το κόσμημα!

Η κυρία Ειρήνη Τσαγιά, κέρδισε τα χειροποίητα σκουλαρίκια από ασήμι 925, με πράσινο ζάαντ, τρία πράσινα μαργαριτάρια και σμάλτο, το ένα καρφωτό στο αυτί στα 2,7cm και το άλλο κρεμαστό στα 8cm. Η νικήτρια θα ενημερωθεί τηλεφωνικά από το tlife για την παραλαβή του δώρου της

Αξίας 60 ευρώ, μια προσφορά του www.art-bazaar.gr και του καταστήματος «Πένυ Λιμοντζόγλου χειροποίητο κόσμημα».

Λίγα λόγια για το art-bazaar.gr

Ένα «παζάρι» για καλλιτέχνες … και όχι μόνο! Τώρα, οι πραγματικοί καλλιτέχνες βρήκαν το δικό τους «παζάρι».

Και τ’ όνομα αυτού: art-bazaar!

Πρόκειται για ένα νέο, φρέσκο website, το οποίο αποτελεί και εκθεσιακό χώρο, αλλά και e-shop! Δημιουργήθηκε από μια ομάδα καλλιτεχνών με σκοπό να στηρίξουν και άλλους καλλιτέχνες που θέλουν να προβάλλουν τα έργα τους.

Τι βρίσκει κανείς στο art-bazaar; Αποκλειστικά χειροποίητες δημιουργίες καλλιτεχνών από το χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής κοσμήματος, καλαίσθητα διακοσμητικά, μοναδικά αντικείμενα και έργα τέχνης, όλα ιδέες ξεχωριστές και πρωτότυπες, υλοποιημένες για τα μάτια και… τον χώρο σας μόνο! Είτε ως δώρα είτε ως αναπόσπαστα στοιχεία του δικού σας χώρου, το art-bazaar έχει πραγματικά εξαιρετικές προτάσεις για εσάς. Αυτό το website είναι ιδανικό για να φιλοξενήσει τους «αδέσποτους» καλλιτέχνες που θέλουν να προβάλλουν και να προωθήσουν τα καλά των κόπων και της έμπνευσής τους, αλλά και να αποτελέσει ένα “portal” ουσίας και αναφοράς, καθώς, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να «κερδίσουν με την αξία τους» κάθε καλλιτέχνημα!

Ταξιδέψτε στον κόσμο του art-bazaar και… μαγευτείτε!

http://www.art-bazaar.gr

facebook : art-bazaar
twitter: art_bazaar

Read More

And More