Διαγόρας Χρονόπουλος: Η τελευταία του δημόσια εμφάνιση έναν μήνα πριν τον θάνατο του – Φωτογραφίες

Μπορεί ο Διαγόρας Χρονόπουλος να αποφάσισε, να αφήσει την καλλιτεχνική διεύθυνση του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν στα χέρια της Μαριάννας Κάλμπαρη πριν από λίγους μήνες, όμως μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του στήριξε τις παραστάσεις που ανέβαιναν στο ιστορικό θέατρο.

Δεν είναι τυχαίο πως καθώς έδινε τη μάχη του ενάντια στον καρκίνο έδινε ακόμα το παρών στις θεατρικές πρεμιέρες των παραστάσεων του Θεάτρου Τέχνης.

/
Με την Σμαράγδα Καρύδη στην τελευταία του δημόσια εμφάνιση.

Ο σκηνοθέτης που έφυγε από τη ζωή νικημένος τελικά από τον καρκίνο, πραγματοποίησε την τελευταία του δημόσια εμφάνιση στα τέλη του Ιανουαρίου στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης. Εκεί, καθισμένος στην πρώτη σειρά της πλατείας, παρακολούθησε την πρεμιέρα της παράστασης Το νησί των σκλάβων με πρωταγωνίστριες την Βίκυ Βολιώτη και την Ιωάννα Παππά.

/

/
Με τον Αλμπέρτο Εσκενάζι και την κόρη του Σάρα.

/
Με την Ιώαννα Παππά.

/
Με την Βίκυ Βολιώτη.

Ο φωτογραφικός φακός τον είχε καταγράψει να καμαρώνει χαμογελαστός για την πρώτη σκηνοθετική δουλεια της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Θεάτρου Τέχνης που τον διαδέχτηκε, της Μαριάννας Κάλμπαρη.

/
Τον περασμένο Σεπτέμβριο με τη Μαριάννα Κάλμπαρη κατά την παρουσίαση του προγράμματος του Θεάτρου Τέχνης για τη σεζόν 2014 – 2015.

Read More

And More