Διαμαντίδης – Χιώτη: Το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του!

Ο έρωτας φαίνεται πως “χτύπησε” την πόρτα του γνωστού μπασκετμπολίστα, ο οποίος δεν αποχωρίζεται ποτέ την συντροφό του. Ο λόγος για το Δημήτρη Διαμαντίδη και την αγαπημένη του Βερίνα Χιώτη που πριν από λίγες ημέρες έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο.

Σύμφωνα με την “Espresso”, οι δυο τους βρέθηκαν στα μπουζούκια και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με μεγάλη παρέα. Η μελαχρινή καλλονή έκλεψε την παράσταση, ενώ ο αγαπημένος της, στο πλευρό της, κράτησε χαμηλούς τόνους…
Πολλοί λένε πως είναι ένας πολύ δυνατός έρωτας, ικανός να τους οδηγήσει μέχρι και τα σκαλιά της εκκλησίας. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ζευγαριού, ο γάμος δεν είναι στα πλάνα τους, τουλάχιστον στο άμεσο χρονικό διάστημα. Οι δυο τους προτιμούν να ζουν τον έρωτά τους και μέχρι πρόσφατα φρόντιζαν να βρίσκονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης φαίνεται πως έχει βρει την ιδανική σύντροφο στο πρόσωπο της Βερίνας, αφού εκτός από πολύ γοητευτική, έχει και έντονη προσωπικότητα. Το ζευγάρι περνάει όμορφες και ήρεμες στιγμές μαζί χωρίς να έχουν κανένα άγχος για τα φλας της δημοσιότητας. Μάλιστα, η αγαπημένη του πριν από λίγες ημέρες παρακολούθησε και αγώνα στο ΟΑΚΑ .

Read More

And More