Diana Ross: Πάντρεψε την κόρη της στην Χαβάη κι έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της στα 71 της χρόνια! Φωτογραφίες

Μπορεί να είναι 71ος ετών αλλά δεν δίστασε να φορέσει ένα φόρεμα με εντυπωσιακά ανοιχτό ντεκολτέ για τον γάμο της κόρης της Chudney που έγινε την Κυριακή στο νησί Maui της Χαβάης. Ο λόγος για την κυρία της μουσικής, Diana Ross που ετοίμασε για την κόρη της και τον βιβλιοπώλη σύντροφό της, Joshua Faulkner μια ιδιαίτερα ρομαντική τελετή με τους φίλους και την οικογένεια του ζευγαριού να δίνουν το παρόν.

Η Chudney φόρεσε ένα εντυπωσιακό νυφικό ενώ είχε στο πλευρό της την κόρη της Callaway Lane που απέκτησε με τον Joshua πριν από δύο χρόνια.

Ωστόσο όλα τα βλέμματα ήταν συγκεντρωμένα πάνω στην απαστράπτουσα Diana Ross, που έδειχνε τρισευτυχισμένη και συγκινημένη για την κόρη της και για το γεγονός ότι είχε την οικογένειά της συγκεντρωμένη κοντά της.

Η νύφη είναι η μικρότερη κόρη της Diana Ross. Η ντίβα της μουσικής έχει συνολικά πέντε παιδιά. Απέκτησε την πρωτότοκη κόρη της Rhonda Suzanne από την σχέση της με τον διευθυντή της θρυλικής Motown Berry Gordy. Η κόρη της ωστόσο μεγάλωσε κοντά στον πρώτο της σύζυγο τον Robert Ellis Silberstein από τον οποίο απέκτησε ακόμα δύο κόρες την Tracee Ellis (που εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στον γάμο της αδερφής της) και την Chudney. Από τον δεύτερο της γάμο με τον μεγιστάνα Arne Naers Jr. που έχασε την ζωή του σε ορειβατικό ατύχημα το 2004, απέκτησε δύο γιους. Ο ένας από τους δύο, ο Evan εντοπίστηκε επίσης από τον φωτογραφικό φακό στον γάμο.


Η Tracee Ellis φόρεσε ένα μπρονζέ maxi φόρεμα. Επάνω με τη μητέρα της λίγο μετά την τελετή.


Ο γιος της, Evan από τον γάμο της με τον Arne Naes Jr., συνόδευσε την μητέρα του στον γάμο. Η Diana Ross έχει ακόμα έναν γιο από τον ίδιο γάμο τον Ross Arne.

Σύμφωνα με πληροφορίες της New York Daily News, οι καλεσμένοι του ζευγαριού είχαν φτάσει στο Maui 3 ημέρες νωρίτερα. Η Diana Ross είχε φροντίσει ώστε τις προηγούμενες ημέρες οι καλεσμένοι να χαίρονται συνεχείς δραστηριότητες και πλουσιοπάροχα γεύματα. Επιπλέον ήταν η οικοδέσποινα του πάρτι που διοργανώθηκε πριν τον γάμο σε πολυτελές yaught.

Read More

And More