Διάσημες παρουσίες απόλαυσαν ένα υπερθέαμα αμερικανικού χορού στο Μέγαρο Μουσικής!

Το μπαλέτο που έχει σημαδέψει τον παγκόσμιο χορό γιορτάζει τα 60 χρόνια του με αφετηρία την Αθήνα και ένα φαντασμαγορικό show στο Μέγαρο Μουσικής. Ο λόγος για την πρεμιέρα των παραστάσεων του Alvin Ailey American Dance Theater που αγκαλιάστηκε στην Αθήνα από πλήθος κόσμου και επώνυμες παρουσίες.

Ανάμεσα σε αυτούς που παρακολούθησαν την παράσταση ήταν άνθρωποι από τον τηλεοπτικό και καλλιτεχνικό χώρο. Η Τζένη Μπαλατσινού, η Μαρία Μπεκατώρου, η Νάντια Μπουλέ, η Μαρία Ναυπλιώτου, η Μαρία Μπακοδήμου, η Ναταλία Τσαλίκη και πολλοί ακόμη ήταν μερικοί από αυτούς που μαγεύτηκαν από το show.

To Alvin Ailey American Dance Theater παρουσίασε για όλους τους λάτρεις του χορού µερικά από τα αριστουργήµατα του ρεπερτορίου του, συµπεριλαµβανοµένων, της παγκόσµιας πρεµιέρας «Members Do not Get Weary» του Jamar Roberts και τη µοναδική χορογραφία του ίδιου του Alvin Ailey «Revelations», το πιο δηµοφιλές έργο στην ιστορία του σύγχρονου χορού.

Μετά από 21 σταθµούς στα µεγαλύτερα θέατρα της Αµερικής, ο καλλιτεχνικός διευθυντής Robert Battle οδηγεί το Alvin Ailey American Dance Theater σε µια διεθνή περιοδεία για την 60ή επέτειο από την ίδρυσή του συγκροτήµατος, µε αφετηρία την Ελλάδα.

Μαρία Μπακοδήμου

Τζένης Μπαλατσινού Κωνσταντίνος Ρήγος

Μαρία Μπεκατώρου

Νάντια Μπουλέ

Γιάννης Αθητάκης, Κατερίνα Διδασκάλου

Έλενα Ακρίτα με την μητέρα της

Ναταλία Τσαλίκη, Γιάννης Μπέζος

Μανώλης Παντελιδάκης

Δημήτρης Πιατάς με την σύζυγό του

Μαρία Ναυπλιώτου, Διονύσης Φωτόπουλος

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More