Διάσημες παρουσίες σε φιλανθρωπικό fashion και gourmet δείπνο στο Hilton!

Διάσημες παρουσίες σε φιλανθρωπικό fashion και gourmet δείπνο στο Hilton! | tlife.gr

Δευτέρα βράδυ! Το Hilton στο κέντρο της Αθήνας άνοιξε της πόρτες του και υποδέχτηκε διάσημες παρουσίες από τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και την κοσμική Αθήνα σε μια βραδιά γεμάτη ερεθίσματα με όλες του τις αισθήσεις, όραση, γεύση, όσφρηση, αφή και ακοή, αλλά, κυρίως, με την καρδιά!

Το πρωτοποριακό fashion & gourmet δείπνο «Taste the Fashion – The 6 Senses» διοργανώθηκε για 6η χρονιά, με 3 κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές να ενώνουν τις δυνάμεις τους με 3 κορυφαίους Έλληνες σεφ, με στόχο τη στήριξη του έργου της Επιτροπής «Elpida Youth».

Ο Χριστόφορος Πέσκιας του Balthazar και του Different & Different, ο Στέλιος Παρλιάρος των Sweet Alchemy και o Κώστας Αθανασίου του Hilton Aθηνών εμπνεύστηκαν φέτος από τις συλλογές των κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών Deux Hommes, Vrettos Vrettakos και Yiorgos Eleftheriades, και δημιούργησαν ένα ιδιαίτερα δημιουργικό μενού, που παρουσιάστηκε παράλληλα με τα fashion shows που το ενέπνευσαν. Το αποτέλεσμα ήταν μία ολοκληρωμένη εμπειρία για όλες τις αισθήσεις.

Η πρωτότυπη αυτή σύμπραξη είχε όμως και φιλανθρωπικό σκοπό καθώς οι συμμετέχοντες στήριξαν με την παρουσία τους και το πρόγραμμα θεραπευτικής κατασκήνωσης «Elpida Youth Summer Camp», που λειτουργεί με πρωτοβουλία της Επιτροπής «Elpida Youth» του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Ανάμεσα στους επώνυμους που έδωσαν το παρών ήταν: η Σίσσυ Χρηστίδου, η Αθηνά Οικονομάκου, η Μαίρη Συνατσάκη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Ράνια Θρασκιά, η Χριστίνα Κοντοβά, η Κατρίνα Τσάνταλη, η Μαρία Μπεκατώρου και πολλοί ακόμη!

Δες φωτογραφίες:

Αθηνά Οικονομάκου, Σίσσυ Χρηστίδου, Χριστίνα Κοντοβά

Μαίρη Συνατσάκη

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Μαρία Μπεκατώρου

Τόνια Σωτηροπούλου

Σάσα Σταμάτη

Έμυ Λιβανίου

Τόνια Σωτηροπούλου, Χριστίνα Κοντοβά

Ράνια Θρασκιά, Μαίρη Συνατσάκη

Σίσσυ Χρηστίδου

Έβελυν Καζατζόγλου

Κατρίνα Τσάνταλη, Τόνια Σωτηροπούλου

Φώτης Σεργουλόπουλος

Στέλιος Παρλιάρος

Κιμ Κίλιαν

Μαρία Μπεκατώρου, Αντώνης Αλεβιζόπουλος

Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μύρωνας Στρατής

Αντώνης Τσαπατάκης

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Stay tuned για περισσότερες φωτογραφίες

READ more