Διάσημες παρουσίες στην πρεμιέρα της Αθηνάς Μαξίμου! Δες φωτογραφίες

Πρεμιέρα στο Νέο Ελληνικό Θέατρο του Γιώργου Αρμένη έκανε χθες βράδυ η θεατρική παράσταση “Βασιλική” με πρωταγωνίστρια την Αθηνά Μαξίμου. Το TLIFE ήταν εκεί και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Η παράσταση “Βασιλική”, της Βάσως Νικολοπούλου που βασίζεται στην ομώνυμη νουβέλα απέσπασε τις καλύτερες εντυπώσεις με την γνωστή ηθοποιό να κερδίζει το θερμό χειροκρότημα του κοινού για την ερμηνεία της.

Το “παρών” στην πρεμιέρα έδωσαν μεταξύ άλλων η Βίκυ Βολιώτη, η Γιουλίκα Σκαφιδά, ο Γιάννης Βόγλης, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Γιάννης Μπέζος με την σύζυγό του Ναταλία Τσαλίκη και πολλοί άλλοι.
Από το πλευρό της Αθηνάς δεν έλειψε και ο σύζυγός της Αιμίλιος Χειλάκης, αλλά και ο καλός τους φίλος Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης που έφθασε στο θέατρο με τη μηχανή του.

Λίγα λόγια για το έργο:
Η Βασιλική ανακαλύπτει τον έρωτα στα δεκατρία. Είναι ένας μυστικός έρωτας, απαγορευμένος. Ζει μόνο για τις ερωτικές συνευρέσεις της με τον Φάνη, πίσω από την πράσινη κουρτίνα της αποθηκούλας. Έτσι περνούν εικοσιπέντε χρόνια. Έτσι μπορεί κι αντέχει τη μάνα της που πάσχει από Αλτσχάιμερ, έναν παρόντα-απόντα πατέρα, έναν αδελφό “τεμπέλη» και μια στείρα καριέρα δημοσίου υπαλλήλου.

Όταν όμως ο Φάνης τής ζητάει να χωρίσουν για να παντρευτεί μιαν άλλη, εκείνη βυθίζεται στον πόνο της προδοσίας χωρίς επιστροφή και μετατρέπεται σε μια τραγική ηρωίδα. Γιατί σε ερωτήματα όπως “Μα λοιπόν, τι είναι αυτή η αγάπη; Πόσο εύκολα ξεαγαπάει κανείς;”, για τον καθένα από εμάς η απάντηση μπορεί να διαφέρει, αλλά για τη Βασιλική η απάντηση είναι μία και κατηγορηματική: “Δεν θέλω πια να ζω”…
Δες φωτογραφίες από τους επώνυμους που βρέθηκαν εκεί:

Δημήτρης Αλεξανδρής, Αθηνά μαξίμου, Αλέκος Συσσοβίτης

Γιάννης Βόγλης, Πέτρος Φιλιππίδης, Γιώργος Αρμένης

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Γιουλίκα Σκαφιδά, Λίνα Ζαρκαδούλα, Αλέκος Συσσοβίτης

Βίκυ Βολιώτη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Έλενα Σκουλά

Βίκυ Βολιώτη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Αθηνά Μαξίμου, Πέτρος Φιλιππίδης

Read More

And More