Διάσημες παρουσίες στην πρεμιέρα της θεατρική παράστασης “Ράους” – Δες φωτογραφίες!

Διάσημα ονόματα από την ελληνική showbiz βρέθηκαν στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Ράους” των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου.

Έλληνες ηθοποιοί και καλλιτέχνες βρέθηκαν στο θέατρο Πειραιώς 131 και απόλαυσαν μια μοναδική παράσταση με πολύ γέλιο. Ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το “παρών” ήταν η Ελένη Ράντου, η Κάτια Δανδουλάκη, η Τάνια Τρύπη, ο Σταύρος Ζαλμάς, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με την Βάσω Λασκαράκη, αλλά και ο Γιώργος Λιάγκας με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και χωρίς την Φαίη Σκορδά.
Λίγα λόγια για την παράσταση:
Τρεις τυπικοί μικροαστοί, ένας υπάλληλος του υπουργείου συγκοινωνιών, μια προϊσταμένη νοσοκόμα και μία φαρμακοποιός κληρονομούν εξ αδιαιρέτου ένα νεοκλασικό στο κέντρο της Αθήνας. Ένα υπέροχο κτίριο με ιστορία, γιατί σε αυτό κάποτε είχε μείνει ο ποιητής Άγγελος Σικελιανός. Όταν το επισκέπτονται, ανακαλύπτουν ότι εκεί στεγάζεται ένα πορνείο. Αφού ξεπεράσουν το αρχικό σοκ, στήνουν μια “δουλειά”, στην οποία χρησιμοποιούν το όνομα του ποιητή. Όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά, μέχρι την στιγμή που φτάνει ο Γερμανός ελεγκτής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να διαπιστώσει πως χρησιμοποιήθηκαν τα λεφτά της επιχορήγησης που τους δόθηκε.
Δες φωτογραφίες από την παράσταση:


Λίνα Σακκά και Θανάσης Ρέππας!


Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και Μπέσυ Μάλφα!


Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με τη Βάσω Λασκαράκη!


Ο Μέμος Μπεγνής!


Ελένη Ράντου και Βασίλης Παπακωνσταντίνου


Ελένη Ράντου και Κάτια Δανδουλάκη


Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Γιάννης Μπέζος


Αντιγόνη Δρακουλάκη


Τάσος Χαλκιάς, Νίκος Παπαδάκης, Σοφία Αλιμέρτη


Τάνια Τρύπη, Χάρης Ρώμας, Μέμος Μπεγνής, Σταμάτης Φασουλής


Read More

And More