Διάσημες παρουσίες στο cocktail party του Color Day Festival! [pics]

Λίγο πριν ανοίξουν οι πόρτες του ΟΑΚΑ για να υποδεχθούν τους χιλιάδες fans του μεγαλύτερου ελληνικού φεστιβάλ, του Colour Day Festival, λίγο πριν ο ουρανός της Αθήνας γεμίσει χρώμα και πλημμυρίσει από γέλια, φωνές και μουσική, στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο cocktail party.

Για πρώτη φορά, το μεγαλύτερο διήμερο χρωματιστό φεστιβάλ της Ελλάδας είναι εμπνευσμένο από το θαυμαστό κόσμο του Τσίρκου. Περισσότεροι από 40 κορυφαίοι Kαλλιτέχνες από την εγχώρια και διεθνή μουσική σκηνή, Djs αλλά και Bands, θα ανέβουν σε ένα πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα μεγαλειώδες stage, για να παρουσιάσουν ένα φαντασμαγορικό show διεθνών προδιαγραφών.

Στη κεντρική σκηνή, στο ρόλο του παρουσιαστή, θα βρίσκεται ο Σάββας Πούμπουρας, ενώ το δικό του αστείρευτο χιούμορ του, την arena, το stage και τα backstage θα δούμε να οργανώνει ο Φάνης Λαμπρόπουλος.

Το βράδυ της Τετάρτης, σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά μπαρ της πόλης, πλήθος κόσμου έδωσε το “παρών” και γιόρτασε το πιο χρωματιστό διήμερο της χρονιάς παρέα με τους διοργανωτές του Colour Day Festival, κάποιους από τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν φέτος επί σκηνής και φίλους της διοργάνωσης.

Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί και απαθανάτισε μεταξύ άλλων: τον Σάββα Πούμπουρα, τον Φάνη Λαμπρόπουλο, τους REC, τον Τρύφωνα Σαμαρά, τους Going Through και πολλούς ακόμα. Όσοι ήταν εκεί έγιναν μάρτυρες της δημιουργίας του πρώτου Colour Day Cocktail, αλλά και μιας απονομής-έκπληξη.

Δες τις φωτογραφίες:

Σάββας Πούμπουρας

Σάββας Πούμπουρας-Φάνης Λαμπρόπουλος

REC

Goin’ Through

Τρύφωνας Σαμαράς

Mark Angelo

Nikko Sunset

Steve Kis

Αδαμάντιος Λιαλιούτης (Sake Tattoo)

Herc Deeman

Bobito

Saske

Mente Fuerte

Γιάννης Καγιούλης

Dim Chord

Xenia Ghali

Μαρία Ένεζλη-Τρύφωνας Σαμαράς-Σάββας Πούμπουρας

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More