Διάσημη Ελληνίδα καλλονή μίλησε ανοιχτά για τη μάχη με τη βουλιμία και την κατάθλιψη!

Αποκαλύψεις για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε έκανε η Σταρ Ελλάς 2015 και Μις Ευρώπη στο διαγωνισμό ομορφιάς που έγινε στο Λίβανο, Μικαέλα Φωτιάδη. Η κούκλα Κρητικιά είναι μόλις 22 χρόνων και αναδείχθηκε ως η πιο όμορφη στην Ευρώπη. Ωστόσο, τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν τόσο εύκολα για εκείνη καθώς σε ηλικία 18 χρόνων έδωσε μάχη με τη βουλιμία και την κατάθλιψη.

Όλα ξεκίνησαν πριν 4 χρόνια, όταν πήρε μέρος στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς, διεκδικώντας μια διάκριση, ιδανικά την ανώτερη. Δεν τα κατάφερε όμως, με αποτέλεσμα να χάσει την αυτοπεποίθησή της, να πάθει ελαφρά κατάθλιψη και να πάρει κιλά.

Τιμωρούσε τον εαυτό της για μια αποτυχία, χρησιμοποιώντας τη βουλιμία για να παραμορφώσει και να παραφουσκώσει τη λεπτεπίλεπτη σιλουέτα της. Μάλιστα, είχε εγκαταλείψει το μόντελινγκ για κάποιους μήνες, αποκάλυψε στο Πρώτο Θέμα.

“Είχα πάει με πολύ πείσμα και θέληση, ήμουν σίγουρη ότι θα έπαιρνα κάποια θέση. Τελικά όμως αγχώθηκα και δεν τα πήγα τόσο καλά όσο θα μπορούσα. Το πιο δύσκολο ήταν να κρατήσω το κεφάλι μου ψηλά ενώ βρισκόμουν ανάμεσα στις “χαμένες”. Ήμουν στεναχωρημένη για αρκετό καιρό. Ένιωθα ότι είχα απογοητεύσει τους πάντες”, αναφέρει στη συνέντευξή της στην Μαρία Λεμονιά.

Ωστόσο, η γνωριμία της με τον σύντροφό της, Γιάννη Μπορμπόκη, επίσης μοντέλο, της άλλαξε τη ζωή. Εκείνος στάθηκε στο πλευρό της και την βοήθησε να επιστρέψει και να κερδίσει τον πολυπόθητο τίτλο… “Ουσιαστικά έχασα 12 κιλά τρώγοντας καθημερινά σουβλάκια. Ξέρω ότι ακούγεται κωμικό, είναι όμως αλήθεια! Μεσημέρι – βράδυ έτρωγα καλαμάκια μαζί με τον Γιάννη. Με δρακόντειες στερήσεις και με τη δύναμη να επιβληθώ στον εαυτό μου επανήλθα έχοντας διάθεση για νέο ξεκίνημα”, δήλωσε χαρακτηριστικά.



Read More

And More