Διάσημη ηθοποιός δέχτηκε πρόταση γάμου και ξέσπασε σε κλάματα! Video

Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής της μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, η Kaley Cuoco! Η πρωταγωνίστρια του The Big Bang Theory αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό της, Karl Cook, μετά από δύο χρόνια σχέσης. Ο αγαπημένος της, μάλιστα, τράβηξε την γνωστή ηθοποιό αμέσως μετά την πρόταση γάμου, με την Kaley να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της και να ξεσπάει σε λυγμούς!

Η τηλεοπτική “Penny” του The Big Bang Theory είχε υπάρξει και στο παρελθόν παντρεμένη με τον Ryan Sweeting και το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε τον περασμένο μήνα. Ωστόσο, φαίνεται πως ο νέος της σύντροφος την έχει κάνει πολύ ευτυχισμένη. Η ηθοποιός δεν σταμάτησε να κλαίει από την ώρα που της έγινε η πρόταση γάμου, με τον Karl να την ρωτάει “Πως νιώθεις; Τι έχεις στο δάκτυλό σου; “ και την Kaley να δηλώνει “Είμαστε αρραβωνιασμένοι”!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karl Cook (@mrtankcook) στις

Ο αγαπημένος της ανέβασε τα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: “Μετά από δύο χρόνια, επιτέλους βρήκα το κουράγιο να της ζητήσω να με παντρευτεί. Αυτή είναι η καλύτερη νύχτα της ζωής μου και νομίζω πως το συγκεκριμένο βίντεο δείχνει ότι ήταν και για την Kaley! Φυσικά… είπε το ναι!”

Δες τα βίντεο:

Read More

And More