Διάσημη ηθοποιός ραγίζει καρδιές! Αποκάλυψε ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας [pics]

Σε μία άκρως δυσάρεστη αποκάλυψη προχώρησε μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του Hollywood. Η Selma Blair – την οποία γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες Cruel Intentions και Legally Blonde – δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που βιώνει, καθώς διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός ευχαρίστησε όλους όσους την βοηθούν σε αυτό την δύσκολη περιπέτεια, ενώ έδωσε και ένα σημαντικό μήνυμα με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους θαυμαστές της για αυτή την ασθένεια.

«Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας. Είμαι σε επιδείνωση. Ευτυχώς έχω μια υπέροχη δουλειά. Είμαι άτομο σε ειδικές ανάγκες. Πέφτω μερικές φορές. Ρίχνω πράγματα. Η μνήμη μου είναι θολή. Και η αριστερή μου πλευρά ζητά οδηγίες από ένα χαλασμένο gps. Αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Γελάω και δεν ξέρω ακριβώς τι θα κάνω αλλά θα βάλω τα δυνατά μου», έγραψε χαρακτηριστικά και συνέχισε…

«Ελπίζω να μπορώ να δώσω λίγη ελπίδα στους άλλους. Ακόμα και στον εαυτό μου. Δεν θα λάβεις βοήθεια αν δεν ζητήσεις. Μπορεί να γίνει αφόρητο στην αρχή. Θες να κοιμάσαι συνέχεια […] Θέλω η ζωή μου να είναι γεμάτη. Θέλω να παίξω με τον γιο μου ξανά. Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας και είμαι καλά. Αν με δείτε να ρίχνω πράγματα στον δρόμο, βοηθήστε με να τα μαζέψω».

https://instagram.com/p/BpKjP_7FnWQ/

 

Read More

And More