Διάσημη τραγουδίστρια νίκησε τον κορονοϊό – Εξιτήριο μετά από 22 μέρες νοσηλείας

Χαμόγελα χαράς μετά από 22 μέρες νοσηλείας για την αγαπημένη Βρετανίδα ερμηνεύτρια  Marianne Faithfull που νίκησε τον κορονοϊό. Η 73χρονη τραγουδίστρια εισήχθη στο νοσοκομείο της Μεγάλης Βρετανίας στις αρχές του Απρίλη και πήρε εξιτήριο μετά από 22 μέρες.

Συγκινημένη βγαίνοντας από το θεραπευτήριο, η Marianne Faithfull ευχαρίστησε το εθνικό σύστημα υγείας,  τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που της έσωσαν τη ζωή.

Η Marianne Faithfull εισήχθη στο νοσοκομείο στις αρχές Απριλίου, αφού είχε συμπτώματα που του κορονοϊού. Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε τεστ το οποίο βγήκε θετικό, ενώ λίγες ημέρες αργότερα παρουσίασε πνευμονία. Τώρα έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο επέστρεψε στο σπίτι της στο Λονδίνο, όπου και αναρρώνει.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε πως η Marianne πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, 22 μέρες μετά τη διάγνωσή της με συμπτώματα κορονοϊού. Θα επιστρέψει σπίτι της, όπου και θα μείνει μέχρι να αναρρώσει. Η Marianne σας ευχαριστεί για όλα τα μηνύματα συμπαράστασης που της έδωσαν κουράγιο αυτές τις δύσκολες ώρες. Είναι ταυτόχρονα ευγνώμων για όλο το προσωπικό του εθνικού συστήματος υγείας που της έσωσε τη ζωή”, ανέφερε η ανακοίνωση στα social media της.

Η επίσημη ανάρτηση στο προφίλ της!

Read More

And More