Διάσημο ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί!

Μπορεί τους τελευταίους μήνες να υπήρχαν φήμες και σενάρια περί εγκυμοσύνης, αλλά το διάσημο ζευγάρι κρατούσε σιγή ιχθύος για το αν περιμένει ή όχι το πρώτο του παιδί. Τελικά, όμως η Troian Belissario και ο Patrick J Adams μόλις έγιναν γονείς, καθώς απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι! Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψαν οι δύο ηθοποιοί μέσα από τα social media, ανεβάζοντας μία τρυφερή φωτογραφία με το χεράκι της κορούλας τους.

Τόσο ο Patrick όσο και η Troian έχουν γίνει ευρύτερα γνωστοί στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τις επιτυχημένες αμερικανικές σειρές που πρωταγωνιστούσαν. Ο 36χρονος ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στο Suits, όπου έκανε τον αγαπημένο της Meghan Markle, ενώ η 32χρονη ηθοποιός στην επιτυχημένη σειρά Pretty Little Liars. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Δεκέμβριο του 2016 και το μωράκι του ολοκληρώνει έτσι την όμορφη σχέση του.

Μάλιστα, οι πρώτες φήμες ότι η Troian Bellisario είναι έγκυος κυκλοφόρησαν τον περασμένο Μάιο, όταν το ζευγάρι έκανε διακοπές στην Μύκονο. Ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει την διάσημη ηθοποιό με φουσκωμένη κοιλίτσα σε παραλία του κυκλαδίτικου νησιού.

“Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο ευγνώμων νιώθω. Για τους ανθρώπους που μας προστάτευσαν και μας βοήθησαν να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας με ασφάλεια και σεβάστηκαν την ιδιωτικότητά μας. Για τον σύζυγό μου, ο οποίος ήταν τόσο υποστηρικτικός τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου όσο και στη γέννησή της. Και για την απίστευτη δύναμη της μοίρας που έφερε αυτό το κορίτσι στις ζωές μας. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο περήφανη που είμαι η μητέρα της. Το να φέρω ένα ακόμη κορίτσι σε αυτό τον κόσμο και να κάνω το καλύτερο που μπορώ για να την μεγαλώσω για να γίνει ευγενική, δυνατή και ότι στο κόρακα θέλει να είναι!”, έγραψε χαρακτηριστικά η ευτυχισμένη μανούλα.

Read More

And More