Διάσημοι αστέρες του Hollywood θα συζητούν με τον Jamie Foxx στη σειρά “Off Script”

Ο Αμερικανός ηθοποιός, Τζέιμι Φοξ (Jamie Foxx) θα είναι παρουσιαστής της σειράς «Off Script», παραγωγής των εταιριών JASH («Jimmy Kimmel Live!», «Late Show with Letterman») και The Sunshine Company. Στη σειρά που θα προβληθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Φοξ θα έχει απέναντί του στον ρόλο συνεντευξιαζόμενων αστέρες του Χόλιγουντ, οι οποίοι θα μιλούν για θρυλικές στιγμές που διαμόρφωσαν την καριέρα τους.

Τζέρεμι Ρένερ, Σάρα Σίλβερμαν, Μπενίσιο ντελ Τόρο, Βινς Βον και Ντένζελ Ουάσινγκτον είναι μεταξύ των προσκεκλημένων που επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους στην εκπομπή οκτώ επεισοδίων. Οι ηθοποιοί θα κάθονται με τον Τζέιμι Φοξ και θα συζητούν για τις ταινίες που αγαπούν, που τους επηρέασαν και τους οδήγησαν να ασχοληθούν με την υποκριτική.

Η σειρά «Off Script» δημιουργήθηκε από την Grey Goose Entertainment και θα διανεμηθεί για προβολή στο διαδίκτυο μέσω σελίδων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Thrillist και Now This στο Facebook, στο YouTube, καθώς επίσης και στη Huffington Post και στο Yahoo.

Ο Τζέιμι Φοξ θα είναι παρουσιαστής και διευθυντής παραγωγής του «Beat Shazam», τηλεπαιχνιδιού που θα προβληθεί για δεύτερη σεζόν από τις 29 Μαΐου στο Fox.

Επίσης πρωταγωνιστεί στην ταινία «Robin Hood» της Lionsgate μαζί με τους Τάρον Έγκερτον και Τζέιμι Ντόρναν, που θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Νοεμβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΑΜΠΕ

Read More

And More