Διάσημοι γονείς στο θέατρο με τα παιδιά τους! [pics]

Το Σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο στα παιδιά και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά όλες οι μανούλες και όλοι οι μπαμπάδες! Έτσι, το περασμένο Σάββατο, οι celebrities πήραν τα αγγελούδια τους και πήγαν να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της παράστασης “Το πιο τρελό τριήμερο” στο θέατρο “Ήβη”. Η καθημερινότητα των γονιών είναι γεμάτη από επαγγελματικές υποχρεώσεις και απαιτήσεις γεγονός που τους στερεί χρόνο από τα παιδάκια τους.

Ωστόσο, τα παιδιά δεν παύουν στιγμή να αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους και αυτός είναι και ο λόγος που δεν γινόταν να τους χαλάσουν το χατήρι. Μεταξύ των μαμάδων και των μπαμπάδων που βρέθηκαν εκεί ήταν η Δέσποινα Καμπούρη, ο Μάριος Αθανασίου, η Αναστασία Περάκη, η Ειρήνη Κολιδά, ο Θανάσης Πάτρας και άλλοι.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Ένα συναρπαστικό ταξίδι με μοναδικό όριο την ανθρώπινη φαντασία και τελικό προορισμό την αγάπη για τη ζωή.Η καταξιωμένη συγγραφέας και σκηνοθέτης, Κέλλυ Σταμουλάκη, επιστρέφει από τον Οκτώβριο του 2018 και πάλι στο Θέατρο ΗΒΗ και μας υπόσχεται “Το πιο τρελό τριήμερο”. Συνοδοιπόροι της, ο Πασχάλης Τσαρούχας, η Νέλλη Γκίνη ως υπερδραστήρια γιαγιά και συνταξιούχος δασκάλα, καθώς και η μοναδική παρέα της, που αναλαμβάνουν να οδηγήσουν τον μικρό Ιάσονα, Ρένο Ρώτα, αλλά και όλους εμάς σε ένα φανταστικό ταξίδι ζωής. Οι νότες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και το πλήθος των μουσικών οργάνων (ινδικό αρμόνιο, πιάνο, ακορντεόν, ξυλόφωνο, δωδεκάχορδη κιθάρα, γιουκαλίλι, κλασικές και ηλεκτρικές κιθάρες, τρομπέτα, κλαρινέτο, καζού, καλίμπα και άλλα κρουστά), υπό την διεύθυνση του μαέστρου Μαυρίκιου Μαυρικίου, εντείνουν το συναίσθημα και μας παρασύρουν σε ένα πραγματικά τρελό τριήμερο…

Πρωταγωνιστές της παράστασης είναι ο Πασχάλης Τσαρούχας, η Νέλλη Γκίνη, ο Ρένος Ρώτας, η Λήδα Μανουσάκη, η Βερόνικα Ηλιοπούλου, ο Παύλος Εμμανουηλίδης, ο Νίκος Παρασκευόπουλος, ο Γιώργος Στεφανουδάκης, ηΈλενα Δελακούρα και η Νένα Δρογγίτη.

Δες ποιοι πήγαν:

Δέσποινα Καμπούρη

Κέλλυ Κελεκίδου

Ειρήνη Κολιδά

Θανάσης Πάτρας

Έστερ Μαστρογιάννη, Αναστασία Περάκη

Μάριος Αθανασίου

Γιώργος Χειμωνέτος

Το cast της παράστασης

Οι πρωταγωνιστές της παράστασης

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More