Διάσημοι καλεσμένοι στην πρεμιέρα της νέας ταινίας των Φιλιππίδη – Μπουλά! Δες φωτογραφίες

Σε μια ανατρεπτική κωμωδία με πολύ γέλιο, έξυπνες ατάκες και αρκετό συναίσθημα πρωταγωνιστούν ο Σάκης Μουλάς και ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο λόγος για τη νέα ταινία του Νίκου Ζαπατίνα “Μια φορά και ένα μωρό”, που θα προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από την Πέμπτη 17 Μαρτίου. Το TLIFE βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας και συνάντησε από κοντά τους πρωταγωνιστές και τους διάσημους καλεσμένους τους!

Η προσέλευση στις 2 αίθουσες του κινηματογράφου που έγινε η επίσημη πρεμιέρα γέμισαν από νωρίς και πολλοί ήταν οι άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου που βρέθηκαν εκεί για να δουν την ταινία. Από τους πρώτους έφθασε ο Τάσος Κωστής και ο Ντίνος Καρύδης με την συζυγό του. Το “παρών” έδωσαν η Αμαρυλλίς, ο Γιώργος Σατσίδης, η Ζέτα Δούκα, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Όθωνας Μεταξάς, η Άβα Γαλανοπούλου κ.α

Οι πρωταγωνιστές μαζί με τον Νίκο Ζαπατίνα!
Ακόμη, στην εκδήλωση βρέθηκε η Λολα Νταϊφά, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, αλλά και ο Αντώνης Ρέμος που απέφυγε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα.


Ο Αντώνης Ρέμος με τον Νίκο Ζαπατίνα!

Δημήτρης Κοντομηνάς, Σάκης Μπουλάς, Πέτρος Φιλιππίδης!

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας πόζαραν μαζί με τον σκηνοθέτη Νίκο Ζαπατίνα και δήλωσαν πολλοί χαρούμενοι από την προσέλευση του κόσμου. Ο Σάκης Μπουλάς βρέθηκε εκεί παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε τις τελευταίες μέρες, ενώ την παράσταση έκλεψε η μικρή “Περσεφόνη” της ταινίας!

Στην ταινία έπαιξαν πέρα από το πρωταγωνιστικό δίδυμο Μπουλά – Φιλιππίδη, η Μαρκέλλα Γιαννάτου, ο Ταξιάρχης Χάνος, η Τζόις Ευείδη, η Άννα Παναγιωτοπούλου, η Θωμαΐς Ανδρούτσου, η Μαρία Κορινθίου και ο Γιώργος Σουξές.

Οι συντελεστές και οι καλεσμένοι, αλλά και πολλές φίλες του TLIFE -που είναι χορηγός επικοινωνίας της ταινίας- παρακολούθησαν την ταινία και μετά βρέθηκαν στο πάρτυ που έγινε στο “All day bar” των Village Cinemas στο Μαρούσι.

Λίγα λόγια για την ταινία:
O Νώντας, ένας 50άρης, άνθρωπος της νύχτας-κοινώς «λαμόγιο», σταματά με το αυτοκίνητό του κάπου στο πουθενά, για να κάνει την ανάγκη του.

Οι πρωταγωνιστές με την μικρή “Περσεφόνη”!
“Άνθρωπος από κάτω!”… ακούγεται μια φωνή και κάπως έτσι γνωρίζει τον Αλκιβιάδη, ένα συμπαθή νοικοκύρη που χρωστάει παντού, που τον απατά η γυναίκα του, που δεν απέκτησε ποτέ παιδιά και για όλους αυτούς τους λόγους έχει δεθεί στις γραμμές του τρένου για να βάλει τέλος στη ζωή του.
Ο Νώντας, που ταξιδεύει με σκοπό να βρει τη μητέρα της Περσεφόνης, του μωρού που του έχει “φορτώσει” κάποια από τις πρώην του, θα ελευθερώσει τον Αλκιβιάδη και θα τον πάρει μαζί του – θέλει δε θέλει.
Έτσι, κάπου μεταξύ σέξι εσωρούχων, πρώην ερωμένων, άπιστης συζύγου και ένοχου κουμπάρου, συμβαίνουν μπερδέματα, ανατροπές αλλά και εξελίξεις που φέρνουν τα πάνω κάτω.
Δες φωτογραφίες :


Ο Τάσος Κωστής!


Ο Ντίνος Καρύδης με την σύζυγό του!


Ο Σάκης Μπουλάς!


Ο Αντώνης Ρέμος!


Η τραγουδίστρια Αμαρυλλίς!


Οι πρωταγωνιστές της ταινίας “Μια φορά και ένα μωρό”


Η μικρή πρωταγωνίστρια της ταινίας που έκλεψε την παράσταση!


Η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του STAR Λόλα Νταϊφά!


Η Μαρία Κορινθίου!


Η σεναριογράφος Άννα Χατζησοφιά και η Τζόις Ευείδη!


Ο Όθωνας Μεταξάς!


Ο φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος!


Άβα Γαλανοπούλου και Σάκης Μπουλάς!


Η πρωταγωνίστρια Μαρκέλλα Γιαννάτου!


Η Ζέτα Δούκα!


Χριστίνα Αλεξανιάν!


Ζέτα Δούκα, Νίκος Ζαπατίνας


Μαρία Κορινθίου, Ζέτα Δούκα

Read More

And More