Διάσημοι καλλιτέχνες στηρίζουν τη Ρένα Πάντα! Η συναυλία που έκαναν για να τη βοηθήσουν![Pics]

Το πανελλήνιο συγκλόνισε πριν λίγες μέρες η Ρένα Πάντα στην συνέντευξη που έδωσε στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή “Μαζί σου” στον ΣΚΑΙ. “Μου αφαίρεσαν τα μισά όργανα από το σώμα μου για να ζω” είπε καταρρακωμένη η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Οι άσχημες μέρες δυστυχώς δεν σταμάτησαν γι αυτήν εκεί, αφού με όλη αυτή την περιπέτεια υγείας ακολούθησαν και τα οικονομικά προβλήματα που δυσκόλεψαν ακόμα πιο πολύ την ζωή της. Βοήθεια στην Ρένα Πάντα ανέλαβε να δώσει η Ένωση Τραγουδιστών Ελλάδος σε συνεργασία με τον ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών) με πρόεδρο τον Σπύρο Μπιμπίλα. Έτσι διοργανώθηκε μια συναυλία με τα έσοδα να δίνονται στην τραγουδίστρια για την επιβίωση της.

Η Ρένα Πάντα

Για την δύσκολη μάχη που δίνει η αγαπημένη Ρένα Πάντα έγινε η συναυλία χθες στο Θέατρο Βέμπο με πολλούς καλλιτέχνες να δίνουν το παρών ώστε να μαζευτούν χρήματα για την επιβίωση της γνωστής τραγουδίστριας.Ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βασίλης Καρράς, η Πίτσα Παπαδοπούλου,ο Πασχάλης, η Μπέσσυ Αργυράκη,ο Δάκης, η Λιζέτα Νικολοπούλου και η Ελένη Φιλίνη ήταν εκεί και τραγούδησαν για να συμβάλλουν στον φιλανθρωπικό σκοπό.

Η Ελένη Φιλίνη

Ο Πασχάλης

Η Μπέσσυ Αργυράκη με τον Σπύρο Μπιμπίλα

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Δάκης και η Λιζέτα Νικολοπούλου

Η Ελένη Φιλίνη με τον Σπύρο Μπιμπίλα και την Λιζέτα Νικολοπούλου

Φωτογραφίες NDP\ Instagram Σπύρος Μπιμπίλας

Read More

And More