Διάσημοι καλλιτέχνες τραγουδούν για την “Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion”!

Μια μεγάλη συναυλία με πολύ θετική ενέργεια θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011 στο ΟΑΚΑ πολλά ονόματα του ελληνικού καλλιτεχνικού χώρου. Η Ελένη Φουρέιρα, η Τάμτα, οι Onirama, o Μύρωνας Στρατής, οι Stavento, η Shaya και πολλοί άλλοι θα βρεθούν στη σκηνή και θα στείλουν τη θετική τους ενέργεια σε μια βραδιά με οικοδεσπότη τον Θέμη Γεωργαντά.
Η Amita Motion γιορτάζει την Ημέρα Θετικής Ενέργειας στο Ο.Α.Κ.Α, στο Τείχος των Εθνών, παρέα με τους: GOIN’ THROUGH, PRO SINNERZ & ΚΟΜΗΣ Χ, ΝΕΒΜΑ, STAN & FOUREIRA, ΟΝΙRAMA & ΜΥΡΩΝΑ ΣΤΡΑΤΗ, STAVENTO & TAMTA, VEGAS, OTHERVIEW, MARK ANGELO & SHAYA, ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ DECIBELL

Η Amita Motion, μας προσκαλεί όλους να νιώσουμε την ένταση της μουσικής σε συνδυασμό με απίστευτα happenings στον πιο θετικό θεσμό, στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion, που ξεσηκώνει κάθε χρόνο την Αθήνα και υπόσχεται για άλλη μία φορά να ξεπεράσει κάθε προσδοκία και να μας απογειώσει γεμίζοντάς μας με θετική ενέργεια!

Για έκτη συνεχή χρονιά το φαινόμενο της Θετικής Ενέργειας της Amita Motion, έρχεται στις 16 Σεπτεμβρίου στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ, στις 17:00 για να ζήσουμε όλοι μαζί την απόλυτη θετική εμπειρία!

Δες φωτογραφίες με τους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν:


Ελένη Φουρέιρα


Vegas


Μύρωνας Στρατής


Goin’ Through


Onirama


Otherview


Τάμτα

Stavento


Shaya

Read More

And More