Διάσημος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: “Ήμουν τσολιάς στα ανάκτορα!”

“Ήμουν τσολιάς στα ανάκτορα. Ήταν ωραία εμπειρία, πολύ ιδιαίτερη. Υπήρχε επιτηρητής και χτυπούσες όπλο για οτιδήποτε χρειαζόσουν”, αποκάλυψε ο Ευθύμης Ζησάκης μιλώντας στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και την εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ. Ο γνωστός πρωταγωνιστής από τη σειρά του Alpha “Το σόι σου” μίλησε για όλα…

Για τα δημοσιεύματα που έλεγαν ότι ήταν άστεγος:

Δεν ήμουν άστεγος, προς θεού. Υπήρχε μία – μιάμιση εβδομάδα στο μεταίχμιο που είχα φύγει από το σπίτι στην Ιταλία, το εισιτήριο είχε πρόβλημα και έτυχε δυο τρεις- μέρες. Αλλά δεν χρειάζεται νομίζω να γίνει δράμα, γιατί υπάρχουν πολύ μεγαλύτερα δράματα.

Για την περίοδο που ήταν τσολιάς:

Ήμουν τσολιάς στα ανάκτορα. Ήταν ωραία εμπειρία, πολύ ιδιαίτερη. Υπήρχε επιτηρητής και χτυπούσες όπλο για οτιδήποτε χρειαζόσουν. Η μεγαλύτερη δυσκολία είναι τα μυγάκια , η φαγούρα, το φτέρνισμα και τα περιστέρια. Κάποια στιγμή, έχει έρθει μια κυρία γύρω στις 3, 4 το βράδυ όπου το μνημείο είναι νεκρό. Κατάλαβα ότι ήταν τρικυμία εν κρανίω. Και ξεκίνησε να μου λέει «Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Τον άντρα μου τον έχεις δει; Για σύνελθε λίγο».

Για την ομοιότητά του με τον Νίκο Κούρκουλο:

Μου έλεγαν ότι μοιάζω με τον Κούρκουλο. Είναι τυχαίο. Ήταν συγκινητικό που ήρθε τυχαία μία γυναίκα στο θέατρο η οποία ήταν μεγάλη σε ηλικία και μου μίλαγε σα να μιλάει σε αυτόν επειδή τον αγαπούσε ιδιαίτερα.

Read More

And More