Διάσημος Έλληνας ηθοποιός και συγγραφέας καθάρισε το δάσος στη Νέα Ερυθραία! Φωτογραφίες

Μια μοναδική πράξη που λίγοι δίνουν από τον πολύτιμο χρόνο τους για να την κάνουν, έκανε σήμερα γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας! Πήγε στο δάσος της Νέας Ερυθραίας και καθάρισε τα …αρκετά είναι η αλήθεια σκουπίδια που δυστυχώς ασυνείδητοι πετάνε κάτω μετά την επίσκεψή του στο δάσος!

Ο ηθοποιός που ασχολήθηκε και καθάρισε ένα μεγάλο μέρος του δάσους από τα σκουπίδια, δεν είναι άλλος από τον Κώστας Κρομμύδα που τα τελευταία χρόνια εκτός από την υποκριτική, ασχολείται με μεγάλη επιτυχία με τη συγγραφή βιβλίων που έχουν γίνει best sellers!

O Kώστας παρέα με το αδέσποτο σκυλάκι που βλέπεις στη φωτογραφία πέρασε όλο το πρωινό του στο δάσος μαζεύοντας τα σκουπίδια και περήφανος μας έδειξε το πριν και το μετά!

“Κάποιοι συνάνθρωποί μας κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να αφήσουν το αποτύπωμα τους οπουδήποτε. Με τον αδέσποτο φίλο μου σήμερα το πρωί, καθαρίσαμε αυτό το μικρό κομμάτι δάσους (γίνεται πανικός γενικά) και οφείλω να ομολογήσω πως είμαι πολύ χαρούμενος διότι όσοι προτιμούν τα δάση για τις ερωτικές συνευρέσεις τους, χρησιμοποιούν προφυλακτικά τα οποία πετάνε βέβαια έξω από το παράθυρο. Προφυλάσσουν τον εαυτό τους, αλλά όχι τη φύση”…έγραψε ο ηθοποιός κάτω από τις φωτογραφίες

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164