Διάσημος ηθοποιός έγινε πατέρας για… δέκατη φορά!

Διάσημος ηθοποιός έγινε πατέρας για… δέκατη φορά! | tlife.gr

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, ο Eddie Murphy έγινε πατέρας για… δέκατη φορά! Ο διάσημος κωμικός ηθοποιός και η αρραβωνιαστικιά του και Αυστραλιανή ηθοποιός Paige Butcher απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους, στις 30 Νοεμβρίου, ενώ η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή εδώ και λίγες ώρες. Το αγαπημένο ζευγάρι υποδέχτηκε με χαρά στον κόσμο τον γιο του, ο οποίος θα ονομαστεί Max Charles Murphy.

Η επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας ανάφερε: «Το βρέφος ζύγιζε 3 κιλά. Μητέρα και γιος τα πάνε πολύ καλά. Αυτό είναι το δέκατο παιδί για τον Murphy και το δεύτερο για την Butcher. Το ζευγάρι είναι μαζί έξι περίπου χρόνια και αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο Eddie Murphyκαι η Paige Butcher έχουν ήδη μία κόρη, την Izzie, η οποία είναι δύο ετών. Ο Αμερικανός κωμικός έχει άλλα οκτώ παιδιά από τέσσερις προηγούμενες σχέσεις. Πιο συγκεκριμένα, έχει έναν γιο με την πρώην φίλη του Paulette McNeely κι έναν άλλο γιο με την πρώην σύντροφό του Tamara Hood. Ο Eddie Murphy έχει επίσης πέντε παιδιά (τέσσερις κόρες και ένα γιο) με την πρώην σύζυγό του, το μοντέλο Nicole Mitchell. Και έχει αποκτήσει μια κόρη καρπό της σχέσης του με τη Mel B πρώην μέλος των «Spice Girls».

READ more