Διάσημος ηθοποιός έριξε μπουνιά στο στήθος οδοντοτεχνίτη και εκείνος του έκανε μήνυση!

Είναι διάσημος ηθοποιός που μάλλον είναι γνωστός για το θερμόαιμο του χαρακτήρα του και τους μπελάδες. Ο λόγος για τον πρώην “Two And A Halg Men” πρωταγωνιστή, Charlie Sheen που αντιμετωπίζει κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης, επίθεσης και εξύβρισης.

Τη μήνυση εναντίον του διάσημου ηθοποιού κατέθεσε οδοντίατρος, αφού όπως υποστηρίζει ο Sheen της επιτέθηκε και την χτύπησε με γροθιά στο στήθος. Η οδοντοτεχνίτης από το Los Angeles Margarita Palestino δηλώνει στην αγωγή που κατέθεσε την αγωγή για εξύβριση, σεξουαλική παρενόχληση, παρενόχληση και εσκεμμένη πρόκληση συναισθηματικής έντασης ύστερα από επίσκεψη στο ιατρείο της στις 25 Σεπτεμβρίου.

Όλα έγιναν, αν πιστέψουμε την οδοντοτεχνίτη, όταν ο Charlie Sheen επισκέφτηκε τον οδοντίατρό του για ένα απόστημα που τον ταλαιπωρούσε. Στο εξώδικο που απεστάλη στις αμερικανικές αρχές η οδοντοτεχνίτης αναφέρει πως ο ηθοποιός την έπιασε από το στήθος και της φώναξε “Θα σε σκοτώσω”.

Από την πλευρά του ηθοποιού, η εκπρόσωπός του ανέφερε πως ο Sheen είχε μια άσχημη αλληλεπίδραση παυσίπονων που έπαιρνε για έναν τραυματισμό που είχε στο ώμο, με υποξείδιο του αζώτου που του χορηγήθηκε για το δόντι. Έτσι ο ηθοποιός έριξε κάτω κάποια οδοντιατρικά εργαλεία. “Όλα τα υπόλοιπα από την ιστορία της γυναίκας είναι ψευδή” αναφέρει η πλευρά του ηθοποιού.

Δες παρακάτω την πρώτη σελίδα από την μήνυση που κατέθεσε η γιατρός και δημοσιεύτηκσε από τη splashnews.

Read More

And More