Διάσημος που κατηγορείται για βιασμό ξεπέρασε την Selena Gomez σε followers στο Instagram!

Την Selena Gomez ξεπέρασε σε followers ο Christiano Ronaldo έπειτα από την κατηγορία βιασμού από την Kathryn Mayorga. Ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής είδε τον λογαριασμό του στο Instagram να παίρνει κυριολεκτικά φωτιά και να τον αναδεικνύει “Βασιλιά του instagram” αφού ξεπέρασε τους 144 εκατομμύρια θαυμαστές της Selena Gomez.

Ο σέξι ποδοσφαιριστής παρά τις πρόσφατες κατηγορίες από το μοντέλο, ανέβηκε στην κορυφή του Instagram. Μάλλον είναι αυτό που λέμε πως μια δυσφήμιση είναι πάντα μια καλή διαφήμιση… Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή, ο Christiano Ronaldo έχει 144,316,082 ενώ η Selena έχει 144,311,124 followers.

Η Kathryn Mayorga ισχυρίζεται πως ο διάσημος ποδοσφαιριστής την βίασε στις τουαλέτες γνωστού ξενοδοχείου στο Las Vegas το 2009 και πως εξαγόρασε την σιωπή της με το ποσό των 375.000 δολαρίων. Βέβαια ο Christiano αρνήθηκε την κατηγορία και έχει χρυσοπληρώσει τους δικηγόρους του για να ρίξουν φως στην υπόθεση.

“Οι κατηγορίες αυτές είχαν αντίκτυπο στην ζωή μου, έχω μια σύντροφο, 4 παιδιά και μια ηλικιωμένη μητέρα που είμαι πολύ δεμένος. Ξέρω ποιος είναι και τι έκανα, η αλήθεια θα φανεί μια μέρα” έχει δηλώσει ο Ronaldo.

Η 26χρονη τραγουδίστρια που από το 2016 είχε την πρωτιά στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, παρά τις συνεχόμενες δημοσιεύσεις της δεν φαίνεται να κερδίζει και πάλι τον “θρόνο” της.

Read More

And More