Διαβάστε ποιοι είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι τηλεοπτικοί σταρ της Αμερικής !

Η οικονομική κρίση χτύπησε και τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ, που είδαν τα έσοδά τους από τις διαφημίσεις να συρρικνώνονται σημαντικά, ενώ απώλειες είχαν και εξαιτίας του Διαδικτύου, αφού όλο και περισσότεροι στρέφονται πλέον σ’ αυτό για την ψυχαγωγία τους.

Η οικονομική κρίση χτύπησε και τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ, που είδαν τα έσοδά τους από τις διαφημίσεις να συρρικνώνονται σημαντικά, ενώ απώλειες είχαν και εξαιτίας του Διαδικτύου, αφού όλο και περισσότεροι στρέφονται πλέον σ” αυτό για την ψυχαγωγία τους.

Η αντιμετώπιση ήταν η κλασική δοκιμασμένη λύση των… απολύσεων και του ψαλιδίσματος του μισθού. Από το… κούρεμα δεν γλίτωσαν ούτε οι σταρ, οι οποίοι για τη σεζόν 2010-2011 συμφώνησαν σε μειώσεις με μισθούς που κυμαίνονται από 75 ως 125 χιλιάδες δολάρια ανά επεισόδιο.

Βέβαια, δεν κόπηκαν όλοι οι παχυλοί μισθοί και αρκετοί σταρ εξακολουθούν να βλέπουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό να φουσκώνει σαν καλοψημένο κέικ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Αστον Κούτσερ (αριστερά) που θα αντικαταστήσει τον Σιν στη σειρά “Two and a half men”. Λέγεται πως πληρώνεται 750 χιλιάδες το επεισόδιο, υπέγραψε όμως μονοετές συμβόλαιο, παρά τις φήμες που θέλουν το σίριαλ να συνεχίζεται για 2 με 3 χρόνια ακόμα.

Χιου Λόρι
Υποδύεται τον δρα Γκρέγκορι Χάους στη σειρά “Ιατρικές Υποθέσεις” από το 2004, ρόλος που του έχει δώσει δύο Χρυσές Σφαίρες το 2006 και 2007 (ένας από πολύ λίγους για να έχει λάβει το βραβείο στα διαδοχικά έτη) και το βραβείο Screen Actors Guild το 2007. Επίσης, ο ρόλος του δίνει και 400 χιλιάδες το επεισόδιο, ποσό που τον τοποθετεί στην πρώτη θέση των πιο καλοπληρωμένων ηθοποιών σε δραματική σειρά. Για την ιστορία, οι παραγωγοί προτιμούσαν έναν βέρο Αμερικανό για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Βρετανός όμως Λόρι τους έπεισε ότι είναι 100% Αμερικανός, κάτι που εξακολουθούν να πιστεύουν και οι περισσότεροι στις ΗΠΑ.

Τσάρλι Σιν
Πριν απολυθεί από το δημοφιλές σίριαλ Two And A Half Men εξαιτίας των υβριστικών σχολίων του για τους παραγωγούς, έφτασε να κερδίζει 1,25 εκατομμύρια δολάρια ανά επεισόδιο και φιγουράριζε στην πρώτη θέση των πιο καλοπληρωμένων ηθοποιών της τηλεόρασης.

Μαργκ Χέλγκενμπεργκερ
Υποδύεται την Κάθριν Γουίλοους, ειδική στις εγκληματολογικές υποθέσεις στη σειρά CSI: Λας Βέγκας (έκανε πρεμιέρα το 2000 και είναι το παλιότερο CSI της τριλογίας) κερδίζει 375 χιλιάδες το επεισόδιο, όπως και ο Λόρενς Φίσμπερν, ο οποίος υποδύεται τον δρα Ρέιμοντ Λάνγκστον και που συμμετέχει στη σειρά από τον ένατο κύκλο μετά την αποχώρηση του Γουίλιαμ Πέτερσεν.

Ελεν Πομπέο
Eγινε ευρύτερη γνωστή ως Μέρεντιθ Γκρέι στη σειρά, “Grey”s Anatomy”, η οποία προβάλλεται από το 2005. Το 2007 αποδείχτηκε η τυχερή της χρονιά, αφού απέσπασε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα καλύτερης γυναικείας ερμηνείας σε δραματική σειρά και ανανέωσε το συμβόλαιο έναντι 200 χιλιάδων δολαρίων το επεισόδιο.

Πάτρικ Ντέμπσεϊ
Το… αντικείμενο του πόθου της Γκρέι στη σειρά, ο δρ Ντέρεκ Σέπαρντ, κατά κόσμον Πάτρικ Ντέμπσεϊ, κερδίζει 250 χιλιάδες το επεισόδιο. Πριν αναλάβει τον ρόλο του δρος Σέπαρντ, είχε περάσει από ακρόαση για ρόλο στην άλλη διάσημη ιατρική σειρά, “Ιατρικές Υποθέσεις”.

Νοικοκυρές σε απόγνωση
Οι “Νοικοκυρές σε Απόγνωση”, Μάρσια Κρος, Εύα Λονγκόρια, Τέρι Χάτσερ και Φελίσιτι Χάφμαν κάθε άλλο παρά απόγνωση πρέπει να αισθάνονται, αφού εξασφάλισαν νέα συμβόλαια που δίνει στην καθεμία 440 χιλιάδες δολάρια ανά επεισόδιο.

Τζέρεμι Πίβεν
Γνωστός ως Αρι Γκολντ στη σειρά του HBΟ, Entourage, κερδίζει 350 χιλιάδες δολάρια το επεισόδιο, ενώ έχει κατακτήσει τρία “ΕΜΜΥ” επί τρεις συνεχόμενες χρονιές.

Τίνα ΦέιΗ ελληνικής καταγωγής ηθοποιός έγινε διάσημη από την κωμική σειρά 3D Rock, της οποίας είναι και σεναριογράφος. Η σειρά προβάλλεται από το 2006, κι εκτός του το ότι ανέστησε την καριέρα του Αλεκ Μπάλντουϊν, έκανε τη Φέι και πλούσια αφού κερδίζει 350 χιλιάδες το επεισόδιο.

Στιβ Καρέλ
Υπέγραψε το 2005 συμβόλαιο με το NBC για να μεταφέρει στις ΗΠΑ την αγγλική σειρά, “The Office”. Κερδίζει 297 χιλιάδες δολάρια το επεισόδιο, έχει ανακοινώσει, ωστόσο, πως η φετινή σεζόν είναι και η τελευταία του στη σειρά.

Μαρίσκα Χαργκιτάι
Υποδύεται την ντετέκτιβ Ολίβια Μπένσον, στην τηλεοπτική σειρά “Νόμος και Τάξη: Ειδική Ομάδα”, από το 1999, κερδίζει το επεισόδιο 395 χιλιάδες δολάρια. Επαναδιαπραγματεύτηκε το συμβόλαιό της το 2009, οπότε κέρδιζε 375 χιλιάδες δολάρια το επεισόδιο, παραμένοντας ανένδοτη στις απαιτήσεις του NBC που ζητούσε μείωση στις αποδοχές της και τελικά βγήκε νικήτρια.

Κρις Μελόνι
Eίναι ο Ελιοτ Στάμπλερ… συνάδελφος της Μπένσον, ο οποίος επαναδιαπραγματεύτηκε επίσης το 2009 το συμβόλαιό του, κατορθώνοντας να το αυξήσει και αυτός στις 395 χιλιάδες δολάρια το επεισόδιο από 385 χιλιάδες.

Πηγή : TV Εθνος

Read More

And More