Διαζύγιο Βανδή – Νικολαΐδη: Τα πειράγματα στο ραδιόφωνο και το… παράπονο για την έλλειψη χρόνου

Πρώτο θέμα σε όλα τα lifestyle sites αλλά και στις τηλεοπτικές εκπομπές είναι η ανακοίνωση – “βόμβα” πως η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης παίρνουν διαζύγιο μετά από 18 χρόνια γάμου. 

Ο χωρισμός του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού της ελληνικής showbiz είναι σίγουρο ότι θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό ακόμη. Μάλιστα, το TLIFE ανακάλυψε μια σπάνια κοινή συνύπαρξη της τραγουδίστριας με τον Ντέμη Νικολαΐδη στο ραδιόφωνο και συγκεκριμένα στην εκπομπή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στο Sport Fm πριν πέντε χρόνια. 

Διάβασε επίσης: Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης: Ο λόγος που καθυστέρησαν το διαζύγιο, η ανακοίνωση στα παιδιά τους και η νέα σελίδα

Τότε το 2016, η Δέσποινα Βανδή πρωταγωνιστούσε στο μιούζικαλ Mamma Mia στο θέατρο Παλλάς, με τον Ντέμη Νικολαΐδη να της κάνει παράπονα στον αέρα της εκπομπής «Ντεμοτεχνείο» για την έλλειψη χρόνου της.

«Αφού δεν βρισκόμαστε ποτέ τι να κάνω… Παντρευτήκαμε και η τύπισσα είναι κάθε βράδυ στα μπουζούκια και φέτος την έχει δει κάθε μέρα στα θέατρα. Άστα θα τα πούμε εκτός αέρα» ακούγεται να λέει ο Ντέμης Νικολαΐδης με την Δέσποινα Βανδή να του απαντά αμήχανα «Ετοιμάζω τραπέζι, παρά το γεγονός ότι χάνομαι που λένε κάποιοι….».

Read More

And More