«Δικαίωση»: Επέστρεψαν στην Αθήνα, φωτό από τα γυρίσματα που έγιναν στη πανέμορφη Σύρο!

«Δικαίωση»: Επέστρεψαν στην Αθήνα, φωτό από τα γυρίσματα που έγιναν στη πανέμορφη Σύρο! | tlife.gr

Μετά από περίπου δύο εβδομάδες εντατικών γυρισμάτων στην Σύρο, όλοι οι συντελεστές και το συνεργείο της ολοκαίνουργιας σειράς του Mega , «Δικαίωση», επέστρεψαν στο κλεινόν άστυ. Για δύο εβδομάδες ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης μαζι με όλους τους ηθοποιούς της σειράς, «όργωσαν» το νησί κάνοντας νυχθημερόν γυρίσματα από άκρη σ΄άκρη.

Γυρίσματα τα οποία έγιναν μεταξύ άλλων στην μαγική Ερμούπολη στο Νησάκι, στα Βαπόρια, με όλους τους συντελεστές να δουλεύουν σκληρά παρά τις υψηλές θερμοκρασίες της εποχής και τις ατελείωτες ώρες που βρισκόντουσαν μπροστά από τον τηλεοπτικό φακό!

Αυτή την εβδομάδα όπως ήδη σου είπα, επέστρεψαν στην Αθήνα και συνεχίζουν απτόητοι τα γυρίσματα, τα οποία πραγματοποιούνται όλα σε φυσικούς χώρους, ενώ οσονούπω οι σκηνογράφοι της παραγωγής θα έχουν μεγάλο έργο μπροστά τους, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες θα κληθούν να δημιουργήσουν μία αίθουσα δικαστηρίου, στην οποία κατά την διάρκεια της σειράς θα δούμε να εξελλίσονται διάφορες υποθέσεις.

Μάλιστα, σας παρουσιάζω ορισμένα χαρακτηριστικά «κλικ» από τα γυρίσματα στην Σύρο, τα οποία ανακάλυψα στο Συριανό site www.koinignomi.gr !!!

READ more