Δήλωση βόμβα από τον George Clooney: Δεν θα ξαναδιαψεύσω τις φήμες ότι είμαι gay!

Αναμφισβήτητα είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και γοητευτικούς ηθοποιούς του Hollywood. Ο George Clooney κάνει χιλιάδες κοριτσάκια ανά τον κόσμο να “λιώνουν” στο άκουσμα του ονόματός του και πολλές φορές τον έχουμε δει να φιγουράρει στα περιοδικά έχοντας δίπλα του κάποιο πανέμορφο μοντέλο. Ακόμα και στα 52 του συνεχίζει να είναι καρδιοκατακτητής!

Πολλές φορές όμως επίσης έχει γίνει συζήτηση για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και τον έχουν ρωτήσει σε πολλές συνεντεύξεις αν είναι gay. Οι φήμες φουντώνουν καθώς όλα αυτά τα χρόνια αρνείται πεισματικά να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, παρόλο που το έχει κάνει το 1989 και παρέμεινε παντρεμένος μέχρι το 1998.

Αυτή τη φορά ο διάσημος ηθοποιός έδωσε μάλλον οριστικό τέλος σε όλα αυτά με μία χαρακτηριστική δήλωση! Μιλώντας στο βρετανικό Esquire σε συνέντευξη που θα φιλοξενηθεί στο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού είπε: “Δεν θα ξαναδιαψεύσω τις φήμες ότι είμαι γκέι επειδή αυτό αποτελεί προσβολή για την gay κοινότητα. Δεν νιώθω την ανάγκη να διαψεύδω ότι είμαι gay”.

Μετά από αυτό γίνεται να μην τον λατρεύουμε; Απέδειξε για μία ακόμη φορά τον ανδρισμό του… Δεν συμφωνείς;

Read More

And More