Δήμητρα Αλεξανδράκη: Απαντά για τον δήθεν τσακωμό της με την Ιωάννα Τούνη – «Είστε με τα καλά σας;»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η Ιωάννα Τούνη παραμένουν στενές φίλες παρά τα δεκάδες μηνύματα που δέχονται από τους followers τους που πιστεύουν ότι είναι… τσακωμένες!

Η ξανθιά Influencer αυτή την περίοδο μετακόμισε σε ολοκαίνουργιο σπίτι μαζί με την οικογένειά της και έτσι σταμάτησε να είναι γειτόνισσα με το γνωστό μοντέλο. Έτσι οι διαδικτυακοί τους φίλοι πίστεψαν ότι η φιλία τους έχει… κλονιστεί!

Η Ιωάννα Τούνη απάντησε με Instagram Stories της στα μηνύματα για δήθεν τσακωμό της με την Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δεν έχουμε μαλώσει. Είμαστε πολύ φίλες, πολύ αγαπημένες, όλα είναι πολύ καλά. Δεν ξέρω αν το βλέπετε έχω κάποια ζόρια εδώ πέρα. Την αγαπώ απλά μέσα στο χάος της ζωής μου αυτή τη στιγμή δεν θα αντέξω και την τσιρίδα της».

Λίγο αργότερα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη μη μπορώντας να πιστέψει τα μηνύματα που της στέλνουν για τη σχέση της με την Ιωάννα Τούνη, ξέσπασε μέσα από τα Instagram Stories της.

«Βλέπουμε μαζί με την Ιωάννα τα μηνύματα που έχετε στείλει κάποιοι. Από τη μία γελάμε και από την άλλη κάνουμε τον σταυρό μας. Για να είμαστε καλά πρέπει η μία να είναι γαντζωμένη πάνω στην άλλη; Παιδιά, είστε με τα καλά σας; Έχω δουλειές, έχει δουλειές, τρέχουμε. Τι σημαίνει ότι τσακωθήκαμε; Α καλά!» ανέφερε το μοντέλο στα social media.

 

Read More

And More