Δήμητρα Αλεξανδράκη: Απαντά με έντονο ύφος στον Στέλιο Κουδουνάρη για τα “δευτεροκλασάτα” ρούχα της [video]

«Μου κάνει παλιό όλο αυτό, μου κάνει 2005. Έχεις βάλει πάρα πολλά πράγματα. Τα μαλλιά σου θέλουν λίγο περιποίηση γιατί φαίνονται σαν περούκα. Επειδή είσαι ένα όμορφο κορίτσι, αλλά βάφεσαι πάρα πολύ έντονα και σε συνδυασμό με την ψεύτικη περούκα και όλο αυτό, το κάνει ένα πράγμα δευτεροκλασάτο. Είναι στο χέρι σου να το δουλέψεις και να το φτιάξεις για να μας δείξεις όντως στυλ». Με αυτά τα λόγια ο Στέλιος Κουδουνάρης σχολίασε την εμφάνιση της Δήμητρας Αλεξανδράκη στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks.

Την ώρα της προβολής του επεισοδίου η μελαχρινή καλλονή βρισκόταν εκτός σπιτιού και συγκεκριμένα στο αυτοκίνητό της. Αυτό, όμως, δεν την πτόησε από το να απαντήσει με τον δικό της τρόπο στα “αιχμηρά” σχόλια που έκανε για εκείνη ο κριτής του reality μόδας και τα οποία φαίνεται πώς την ενόχλησαν πολύ.

Έτσι, δημοσίευσε στα instastories της ένα βίντεο που έβγαλε καθώς οδηγούσε, στέλνοντας σε έντονο ύφος το δικό της μήνυμα για την αυστηρή κριτική που δέχτηκε. “Τα ρούχα της Juicy είναι δευτεροκλασάτα, που δεν έχουν έρθει ακόμα στην Ελλάδα, αλλά στην Αμερική τα φοράνε μεγάλες φίρμες. Ρούχα, όμως, που μπαίνουν χορηγούμενα και -50% στο Instagram είναι πρωτοκλασάτα. Περαστικά!” , φαίνεται να λέει η Δήμητρα Αλεξανδράκη φανερά εκνευρισμένη.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More