Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Από τότε που γέννησε η Ιωάννα Τούνη δε σκέφτομαι σε καμία περίπτωση να κάνω παιδιά»

Για το ενδεχόμενο να αποκτήσει και εκείνη έναν παιδί με τον σύντροφό της όπως η κολλητή της, Ιωάννα Τούνη, μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” και τη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου ενώ αναφέρθηκε και στον χωρισμό της επίσης πολύ καλής της φίλης, Αλεξάνδρας Παναγιώταρου από τον Στάθη Σχίζα.

«Όσο ήταν η Ιωάννα έγκυος, μου πέρασε από το μυαλό να κάνω κι εγώ ένα παιδί. Αφότου γέννησε, δε το σκέφτομαι σε καμία περίπτωση. Έκατσε και μου περιέγραψε όλη τη γέννα, και δεν είχε και την πιο εύκολη. Βρήκα κι εγώ άνθρωπο να ρωτήσω. Όλα καλά όμως. Το να κάνω ένα παιδί, είναι κάτι που το έχω συζητήσει με τον άντρα μου. Όμως, νιώθω ολοκληρωμένη με εκείνον και τα δυο μας σκυλάκια.

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι γεννημένοι για όλα. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις αλλά προς το παρόν νομίζω ότι δε θέλω να κάνω παιδιά» είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Όσο για τον χωρισμό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου από τον Στάθη Σχίζα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέφερε, «Ένας χωρισμός ποτέ δεν είναι εύκολος για κανέναν. Όμως, πολλές φορές είναι κάτι που γίνεται για καλό. Κάθε αρχή και δύσκολη. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Βλέπω δυο πολύ καλά παιδιά που ίσως θέλουν τον χρόνο τους. Έχουν κάτι πολύ δικό τους και πιστεύω πρέπει να τους δώσουμε αυτόν τον χώρο και τον χρόνο να αποφασίσουν οι ίδιοι για το τι θέλουν να κάνουν με τη ζωή τους και πως θα πορευτούν με αυτό… Ο χωρισμός τους είναι μια κοινή απόφαση».

Read More

And More