Δήμητρα Αλεξανδράκη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Τέλος στη φιλία τους φαίνεται πως αποφάσισαν να δώσουν η Δήμητρα Αλεξανδράκη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

To γνωστό μοντέλο – influencer στο παρελθόν υπήρξε στενή φίλη του επιχειρηματία, καθ’ όλη την πορεία της σχέσης του με την Ιωάννα Τούνη.

Για αρκετό διάστημα η Δήμητρα Αλεξανδράκη υπήρξε γειτόνισσα του πρώην ζευγαριού, περνώντας χρόνο μαζί, διοργανώνοντας βραδιές με φίλους στον κήπο του συγκροτήματος στο οποίο διέμεναν. 

Τους τελευταίους μήνες το μοντέλο – influencer είχε δηλώσει: «Δε θέλω να σχολιάσω τίποτα για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου – Είμαι δίπλα στην Ιωάννα Τούνη», έλεγε με αφορμή τον χωρισμό τους. 

Δημήτρης Αλεξάνδρου και Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν ακολουθούν πλέον ο ένας τον άλλον στο instagram, έχοντας κάνει unfollow τα προφίλ τους. 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164